ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання Комітету Верховної Ради України

з питань свободи слова

20 березня 2023 року об 11:15 год.

(вул. Грушевського, 26/1, готельний комплекс «Київ», 12-й поверх)

 

1.                 Про звернення директорки Приватного підприємства телерадіокомпанії «Медіа-Зміїв» Лариси Бодаревої щодо врегулювання питання стосовно відмови Зміївської міської ради у продовженні договору оренди майна комунальної власності громади.

 

2. Проект Постанови про Заяву Верховної Ради України "Про визначення існуючого в Російській Федерації політичного режиму як рашизму та засудження його ідеологічних засад і суспільних практик як тоталітарних та людоненависницьких" (реєстр. 9101 від 13.03.2023р., внесений народними депутатами України М. Потураєвим, Є.Кравчук, С.Швецем та іншими).


3. Про звернення Голови Сокирянської міської ради Дністровського району Чернівецької області Василя Козака про надання роз’яснення щодо оприлюднення актів органів та посадових осіб місцевого самоврядування у період дії воєнного стану.


 

4. Про дату і час ознайомлення/навчання на Апаратнопрограмному комплексі у дистанційному форматі із використанням технологій відеоконференцзв’язку для підготовки та проведення засідань комітетів.


 

5. Різне.

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку