ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 

засідання Комітету Верховної Ради України

з питань свободи слова

 

02 грудня 2020 року (середа) о 14:30 год.

(вул. Грушевського, 26/1,

готельний комплекс «Київ», 12-й поверх)

 

 

 

1.                 Про напад на журналістку телеканалу «Newsone» Віолетту Товкес, який стався 28 листопада 2020 року, під час прямого ефіру з всеукраїнської акції «Запали свічку пам’яті» у Національному музеї Голодомору-геноциду             (м. Київ).

Доповідає: Н. Шуфрич

 

2.                  Про рішення Дарницького районного суду міста Києва щодо заборони видавництву «Vivat» розповсюджувати надрукований тираж книги «Справа Василя Стуса» Вахтанга Кіпіані, до моменту усунення порушеного особистого немайнового права Віктора Медведчука.

Доповідає: Н. Шуфрич

 

3. Про звернення директора ТОВ «Голос.ЮА» Оксани Ващенко стосовно забезпечення конституційних гарантій свободи вираження поглядів в засобах масової інформації та недопущення заборони діяльності Інформаційного агентства «Голос.ЮА».

 Доповідає: Н. Шуфрич

 

4. Проект Закону про внесення змін до Закону України «Про Службу безпеки України» щодо удосконалення організаційно-правових засад діяльності Служби безпеки України (реєстр. № 3196-д від 26.10.2020р., внесений народними депутатами України О. Завітневичем, М. Безуглою, І. Верещук та іншими).

Доповідає: Н. Шуфрич

 

5. Різне.

 

 

 

             Голова Комітету                                               Нестор ШУФРИЧ

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку