ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 

засідання Комітету Верховної Ради України

з питань свободи слова

 

16 вересня 2020 року (середа) о 14.30. год.

(вул. Грушевського, 26/1,

готельний комплекс «Київ», 12-й поверх)

 

 

 1.                 Про звернення народного депутата України Володіної Д.А. щодо порушення конституційних прав неповнолітнього Максима Ткачука, необґрунтованого усунення його від участі у конкурсному відборі Дитяче «Євробачення – 2020», порушення рівноправності громадян, нехтування пам’яттю жертв нацизму у Великій Вітчизняній війні.

Доповідає: Н. Шуфрич 

2.                 Про звернення генерального директора ТОВ «Телеканал «Прямий» Сташевського В.В. стосовно тиску зі сторони Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення.

Доповідає: Н. Шуфрич 

3.                 Про звернення директора ТОВ «Телерадіокомпанія              клуб-тв» Мельника В.В. стосовно перешкоджання журналістській діяльності представникам знімальної групи телеканалу «Odesa.live», яке сталось 10 вересня 2020 року в місті Одеса, під час спецоперації з буксирування танкера «Делфі».

Доповідає: Н. Шуфрич

4.                 Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо забезпечення відкритості інформації про розмір оплати праці в державних компаніях (реєстр. № 3952 від 03.08.2020 року, внесений народним депутатом України Р. Стефанчуком).

Доповідає: Н. Шуфрич

 5.     Різне.

 

    Голова Комітету                                                     Нестор ШУФРИЧ

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку