ПОРЯДОК  ДЕННИЙ

1. Про перешкоджання законній професійній діяльності журналістів програми «Схеми: корупція в деталях», яке сталося 4 жовтня 2021 року, під час інтерв’ю з головою правління АТ «Укрексімбанк» Євгеном Мецгером.

2. Про звернення в.о. директора ТОВ «Рудомайн» Сергія Генкуленка щодо розміщення на YouTube-каналі «Телеканал Прямий» відео під назвою «Футбольний клуб Зеленського розвивають в обмін на здоров’я його земляків /РОЗСЛІДУВАННЯ», яке містить, на думку заявника, недостовірну інформацію.

3. Про звернення директора ТОВ «Громадсько-політична газета «Життя і слово» Анастасії Кудрицької щодо можливого перешкоджання журналістській діяльності зі сторони Васильківського міського голови Наталії Баласинович.

4. Про проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо профілактики та протидії інфантициду (реєстр. № 6053 від 14.09.2021р., внесений народному депутатами України Г.Третьяковою, Т.Цибою, С.Швецем та іншими). 

5. Про проект Постанови про звіт Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань розслідування фактів корупції в органах державного архітектурно-будівельного контролю та нагляду про виконану роботу за рік діяльності (реєстр. № 6059 від 15.09.2021р., внесений народними депутатами України А.Пузійчуком, В.Ватрасом, А.Стріхарським та іншими). 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку