ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 

засідання Комітету Верховної Ради України

з питань свободи слова та інформаційної політики

 

15 листопада 2017 року (середа)  о 14.30. год.

(вул. Грушевського, 26/1,

готельний комплекс «Київ», 12-й поверх)

 

 

1. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення безперешкодної діяльності засобів масової інформації у передвиборний період з виборів Президента України, народних депутатів України, депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів (реєстр. № 7048 від 29.08.2017р., внесений народним депутатом України В.Рабіновичем)

Доповідає: В.Сюмар

 

2. Проект Закону про внесення змін до Закону України «Про державну підтримку кінематографії в Україні» щодо розподілу коштів, виділених для державної підтримки кінематографії (реєстр. № 7178 від 05.10.2017р., внесений народними депутатами України В.Сюмар, М.Княжицьким, Г.Шверком, О.Кондратюк)

Доповідає: В.Сюмар

3. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо обов'язкового подання народним депутатом інформації про перебування за кордоном та зменшення фінансового забезпечення народного депутата у випадку відсутності на пленарному засіданні (реєстраційний № 7194 від 10.10.2017р., внесений народним депутатом України С.Капліним)

Доповідає: В.Сюмар

 

4. Проект Закону про ринки капіталу та регулюванні ринки (реєстр. № 7055 від 01.09.2017р., внесений народними депутатами України Р.Демчаком, М.Довбенком та ін.)

Доповідає: О.Кондратюк

 

5. Про інцидент з ознаками перешкоджання журналістській діяльності Михайла Ткача і оператора Кирила Лазаревича ввечері 7 листопада 2017 року біля VIP-терміналу аеропорту «Київ»

Доповідає: В.Сюмар

 

 

         6. Різне

 

 

 

 

Голова Комітету                                                                  Вікторія СЮМАР

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку