ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 

засідання Комітету Верховної Ради України

з питань свободи слова та інформаційної політики

 

18 січня  2017 року (середа)  о 14.30. год.

(вул. Грушевського, 26/1,

готельний комплекс «Київ», 12-й поверх)

 

 

1. Про звіт Рахункової палати України про результати аудиту ефективності використання коштів Державного бюджету, виділених Міністерству інформаційної політики на забезпечення інформаційного суверенітету України та функціонування державних інформаційних ресурсів.

                           Доповідає: В.Сюмар

 

2. Про вилучення з кабельних телевізійних мереж Одеси і області українських комерційних мовників та порушення права абонентів кабельного телебачення на інформацію.

                            Доповідає: В.Сюмар

 

3. Проект Закону про заборону пропаганди злочинних організацій, самопроголошених га території окремих районів Донецької та Луганської областей (реєстр. № 5086 від 06.09.2016р., внесений народним депутатом України І.Лапіним).

                            Доповідає: В.Сюмар

 

4.  Проект Закону про засади діяльності мовлення територіальних громад а Україні (реєстр. № 5582 від 22.12.2016р., внесений народними депутатами України В.Сюмар, Г.Шверком, О.Опанасенком, О.Кондратюк та ін.).

                           Доповідає: В.Сюмар 

 

5. Проект Постанови про створення депутатської робочої групи стосовно перевірки фактів можливого умисного припинення діяльності телеканалу «1+1» (реєстр. № 5626 від 29.12.2016р., внесений народним депутатом України С.Капліним).

                          Доповідає:  В.Сюмар

 

6. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо трудових прав), (реєстр. № 5511 від 08.12.2016р., внесений Кабінетом Міністрів України).

                            Доповідає: О.Кондратюк

 

 

 

 

7. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо маркування продукції країни-агресора (реєстр. № 5326 від 01.11.2016р., внесений народними депутатами України В.Купрієм, В.Дідичем, О.Дубініним та ін.).

                          Доповідає: О.Кондратюк

 

8. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо набуття (припинення) громадянства України, громадянства (підданства) іншої держави або громадянств (підданств) інших держав (реєстр. № 5433 від 21.11.2016р., внесений народними депутатами України А.Тетеруком, Л.Ємцем).

                          Доповідає: В.Сюмар

 

9. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо протидії жорсткому поводженню з тваринами (реєстр. № 4895-1 від 13.07.2016р., внесений народними депутатами України А.Білецьким, О.Петренко, Р.Мацолою).

                        Доповідає: О.Кондратюк

 

10. Проект Закону про енергетичну ефективність будівель (реєстр. № 4941-д від 14.12.2016р., внесений народними депутатами України Д.Андрієвським, А.Бабак, В.Сташуком та ін.).

                       Доповідає: О.Кондратюк

 

11. Різне.

11.1. Про затвердження плану роботи Комітету з питань свободи слова та інформаційної політики на шосту сесію восьмого скликання (лютий-липень 2017р.).

                       Доповідає: О.Кондратюк

 

11.2. Про затвердження розкладу засідань Комітету з питань свободи слова та інформаційної політики на шосту сесію восьмого скликання (лютий-липень 2017р.).

11.3. Про нагородження грамотами Верховної Ради України військових журналістів, які висвітлюють тематику воєнної агресії Російської Федерації проти України.

11.4. Про створення робочої групи з питань напрацювання проекту Закону про аудіовізуальні медіа послуги.

                       Доповідає: В.Сюмар

 

11.5. Презентація плану медіа-групи Реанімаційного пакету реформ на 2017 рік.

 

 

 

           Голова Комітету                                         Вікторія СЮМАР


Повернутись до списку публікацій

Версія для друку