ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання Комітету Верховної Ради України

з питань свободи слова 

23 серпня 2023 р. (середа)

(вул. Грушевського, 26/1, готельний комплекс «Київ», об 11.00 год.,

12-й поверх)

 

1.                 Проект Закону про внесення змін до Закону України «Про звернення громадян» (щодо умов подання та розгляду звернень, в тому числі в електронній формі), реєстр. № 9607 від 11.08.2023, внесений народними депутатами України Штепою С.С., Подгорною В.В.

2.                 Проект Закону про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення у зв'язку з ратифікацією Конвенції Ради Європи про запобігання насильству стосовно жінок i домашньому насильству та боротьбу із цими явищами (Стамбульська конвенція), реєстр. № 8329 від 02.01.2023, внесений народними депутатами України Михайлюк Г.О., Бардіною М.О., Мошенець О.В. та іншими.

3.                 Проект Закону про внесення змін до Сімейного кодексу України щодо розірвання шлюбу органом державної реєстрації актів цивільного стану за заявою подружжя, яке має дітей, реєстр. № 9615 від 16.08.2023, внесений народними депутатами України Лукашевим О.А., Яковенком Є.Г.

4.                 Лист Уповноваженої у справах Європейського суду з прав людини Маргарити Сокоренко щодо виконання рішень Європейського суду з прав людини у справі «Гонгадзе проти України».

5.                 Розпорядження Голови Верховної Ради України Р. Стефанчука від 16.08.2023 № 929 «Про порядок забезпечення та використання народними депутатами України і посадовими особами Апарату Верховної Ради України урядового зв’язку в адміністративних будинках Верховної Ради України».

6.                 Різне

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку