ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 

засідання Комітету Верховної Ради України

з питань свободи слова та інформаційної політики

 

10 квітня  2019 року (середа)  о 14.30. год.

(вул. Грушевського, 26/1,

готельний комплекс «Київ», 12-й поверх)

 

1. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запобігання розповсюдженню недостовірних відомостей у засобах масової інформації (реєстр. № 10139 від 12.03.2019р., внесений народним депутатом України І.Лапіним).

Доповідає: В.Сюмар

2. Про звернення головного редактора газети «Голос України» А.Ф.Горлова щодо необхідності утворення додатків до газети «Голос України» мовами національних меншин.

Доповідає: В. Сюмар

3. Про звернення народного депутата України В.І.Ар’єва щодо передачі цілісного майнового комплексу ДП «Національне газетно-журнальне видавництво» до сфери управління Державного комітету телебачення і радіомовлення України.

Доповідає: В. Сюмар

4. Про звернення голови Наглядової ради ПАТ «Національна суспільна телерадіокомпанія України» С.В.Остапи з приводу загроз реформуванню суспільного мовника, пов’язаних із зверненнями громадських організацій до Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення з вимогою дострокового припинення повноважень членів Наглядової ради НСТУ на підставі пункту 9 частини першої статті 10 Закону України «Про Суспільне телебачення і радіомовлення України».

Доповідає: В.Сюмар

 

5. Різне.

Про підтримку Третьої міжнародної конференції «Дні електронних комунікацій» (ДЕК-2019) та делегування для участі в ній народних депутатів України – членів Комітету.

 

 

 

Голова Комітету                                                                  Вікторія СЮМАР

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку