Засідання Комітету 27.01.2021

Комітет
27 січня 2021, 16:17

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 

засідання Комітету Верховної Ради України

з питань свободи слова

 

27 січня 2021 року (середа) о 14:30 год.

(вул. Грушевського, 26/1,

готельний комплекс «Київ», 12-й поверх)

 

1. Проект Закону України «Про парламентську службу» (реєстр.№ 4530 від 21.12.2020р., внесений народними депутатами України Д. Разумковим, О. Корнієнком, Р. Стефанчуком, О. Кондратюк, О. Санченком, С. Швецем та іншими).

Доповідає: С. Швець

 

2. Проект Закону України «Про особливості служби в Апараті Верховної Ради України» (реєстр. № 4530-1 від 29.12.2020р., внесений народними депутатами України І. Геращенко, І. Климпуш-Цинцадзе, М. Княжицьким, М. Іоновою, В. Ар’євим та іншими).

Доповідає: С. Швець

 

3. Про звернення журналістки інформаційного агентства «ШАРІЙ.NET» Нелі Керечанин щодо відмови в акредитації зазначеному агентству на заходи, які проводять Офіс Президента України, Міністерство внутрішніх справ України, Служба безпеки України та Національна поліція України.

Доповідає: Н. Шуфрич

 

4. Про затвердження плану роботи Комітету з питань свободи слова на період п’ятої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання.

Доповідає: С. Швець

 

5. Про звернення Харківської обласної ради щодо реалізації Закону України «Про посилення захисту майна редакцій засобів масової інформації, видавництв, книгарень, підприємств книгорозповсюдження, творчих спілок», яке надійшло листом від Комітету Верховної Ради України з питань гуманітарної та інформаційної політики.

Доповідає: Н. Шуфрич

 

6. Про затвердження розкладу засідань Комітету з питань свободи слова на п’яту сесію Верховної Ради України дев’ятого скликання.

Доповідає: Н. Шуфрич

 

7. Про розклад засідань Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова на лютий 2021 року.

Доповідає: Н. Шуфрич

                           

8. Різне.

 

       Голова Комітету                                   Нестор ШУФРИЧ