Законопроект (реєстр. № 9068) про внесення змін до Закону України «Про телебачення і радіомовлення» щодо посилення інформаційної безпеки та протидії державі-агресору в інформаційній сфері

Комітет
03 жовтня 2018, 09:49

Витяг з протоколу № 98 засідання Комітету від 02.10.2018


Слухали голову Комітету В.Сюмар про проект Закону про внесення змін до Закону України «Про телебачення і радіомовлення» щодо посилення інформаційної безпеки та протидії державі-агресору в інформаційній сфері (реєстр. № 9068 від 07.09.2018р., внесений народними депутатами України В.Сюмар, О.Ляшко, О.Березюком, О.Черваковою та інш.)

 

 

     Виступили: ЧЕРВАКОВА О.В., ШВЕРК Г.А., СЕВРЮКОВ В.В., ВИСОЦЬКИЙ С.В. ПАВЛЕНКО Ю.О., СЬОМКІН С.

 

Вирішили:

 

Розглянувши проект Закону про внесення змін до Закону України «Про телебачення і радіомовлення» щодо посилення інформаційної безпеки та протидії державі-агресору в інформаційній сфері (реєстр. № 9068 від 07.09.2018р., внесений народними депутатами України В.Сюмар, О.Ляшко, О.Березюком, О.Черваковою та інш.), Комітет вирішив:               

 

Рекомендувати Верховній Раді України за результатами розгляду у першому читанні проект Закону про внесення змін до Закону України «Про телебачення і радіомовлення» щодо посилення інформаційної безпеки та протидії державі-агресору в інформаційній сфері (реєстр. № 9068 від 07.09.2018р., внесений народними депутатами України В.Сюмар, О.Ляшко, О.Березюком, О.Черваковою та інш.) прийняти за основу.

 

Голосували:  “за” – 11

                        проти – 1

                        утримались – 0

 

Рішення прийнято.