Законопроект 8439 Рішення Комітету

Комітет
04 липня 2018, 18:00

Слухали: 4. Слухали інформацію заступника Голови Комітету О.Опанасенка про проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо покращення умов ведення бізнесу і забезпечення гарантії діяльності з відкритою інформацією (реєстр. № 8439 від 06.06.2018р., внесений народними депутатами України О.Опанасенком, Г.Шверком, В.Севрюковим, С.Висоцьким, Ф.Бендюженком).

                                                                         

     Виступили:  СЮМАР В.П., СЕВРЮКОВ В.В.

 

         Вирішили:

 

Розглянувши проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо покращення умов ведення бізнесу і забезпечення гарантії діяльності з відкритою інформацією (реєстр. № 8439 від 06.06.2018р., внесений народними депутатами України О.Опанасенком, Г.Шверком, В.Севрюковим, С.Висоцьким, Ф.Бендюженком), Комітет вирішив:

 

рекомендувати Верховній Раді України за результатами розгляду у першому читанні проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо покращення умов ведення бізнесу і забезпечення гарантії діяльності з відкритою інформацією (реєстр. № 8439 від 06.06.2018р., внесений народними депутатами України О.Опанасенком, Г.Шверком, В.Севрюковим, С.Висоцьким, Ф.Бендюженком) прийняти за основу.

 

Рішення прийнято одноголосно.