Проект Постанови 8343 Рішення Комітету

Комітет
07 червня 2018, 09:33

 

Слухали: 1. Слухали інформацію Голови Комітету В.Сюмар про проект Постанови про недопущення трансляції в Україні заходів, що відбуватимуться на території Російської Федерації, якщо їх трансляція порушує законні права та інтереси громадян України (реєстр. № 8343 від 11.05.2018р., внесений народними депутатами України О.Ляшком, О.Березюком, І.Мосійчуком, А.Лозовим).                               

 

     Виступили:  ОПАНАСЕНКО О.В., ПАВЛЕНКО Ю.А., ВИСОЦЬКИЙ С.В., ШВЕРК Г.А.

 

         Вирішили:

 

Розглянувши проект Постанови про недопущення трансляції в Україні заходів, що відбуватимуться на території Російської Федерації, якщо їх трансляція порушує законні права та інтереси громадян України (реєстр. № 8343 від 11.05.2018р., внесений народними депутатами України О.Ляшком, О.Березюком, І.Мосійчуком, А.Лозовим), Комітет вирішив:

рекомендувати Верховній Раді України за результатами розгляду проект Постанови про недопущення трансляції в Україні заходів, що відбуватимуться на території Російської Федерації, якщо їх трансляція порушує законні права та інтереси громадян України (реєстр. № 8343 від 11.05.2018р., внесений народними депутатами України О.Ляшком, О.Березюком, І.Мосійчуком, А.Лозовим) прийняти за основу та в цілому.                        

 

Голосували:   “за” – 6

                        “проти” – 2

                        “утримались” - 2

 

      Рішення прийнято.