Законопроект 8114 Рішення Комітету

Комітет
04 квітня 2018, 17:45

 

Слухали: 1. Слухали інформацію Голови Комітету В.Сюмар про проект Закону про внесення зміни до Закону України «Про державну підтримку засобів масової інформації та соціальний захист журналістів» (щодо протидії ворожій пропаганді та покращення інформаційного забезпечення громадян України, постраждалих внаслідок воєнних дій, місце проживання яких є територія Донецької та Луганської областей де органи державної влади України здійснюють свої повноваження), (реєстр. № 8114 від 13.03.2018р., внесений народними депутатами України В.Курилом, А.Герасимовим, А.Геращенком та інш.).

                  

     Виступили: ЧЕРВАКОВА О.В., ШВЕРК Г.А., ПАВЛЕНКО Ю.О., ОПАНАСЕНКО О.В., КУРИЛО В.С., ЧЕРНЯВСЬКИЙ О.Г.

 

         Вирішили:

 

Розглянувши проект Закону про внесення зміни до Закону України «Про державну підтримку засобів масової інформації та соціальний захист журналістів» (щодо протидії ворожій пропаганді та покращення інформаційного забезпечення громадян України, постраждалих внаслідок воєнних дій, місце проживання яких є територія Донецької та Луганської областей де органи державної влади України здійснюють свої повноваження), (реєстр. № 8114 від 13.03.2018р., внесений народними депутатами України В.Курилом, А.Герасимовим, А.Геращенком та інш.), Комітет вирішив:

 

рекомендувати Верховній Раді України за результатами розгляду у першому читанні проект Закону про внесення зміни до Закону України «Про державну підтримку засобів масової інформації та соціальний захист журналістів» (щодо протидії ворожій пропаганді та покращення інформаційного забезпечення громадян України, постраждалих внаслідок воєнних дій, місце проживання яких є територія Донецької та Луганської областей де органи державної влади України здійснюють свої повноваження), (реєстр. № 8114 від 13.03.2018р., внесений народними депутатами України В.Курилом, А.Герасимовим, А.Геращенком та інш.) прийняти за основу.

 

Голосували:  “за” – 9

                        проти – 0

                        утримались - 1

 

Рішення прийнято.