Рішення Комітету з питань свободи слова та інформаційної політики (протокол № 75 від 4 жовтня 2017 року) про проект Закону про внесення змін до Закону України «Про телебачення і радіомовлення» щодо удосконалення механізмів забезпечення прозорості власності аудіовізуальних (електронних) засобів масової інформації (реєстр. № 6762 від 18.07.2017р., внесений народними депутатами України М.Княжицьким, О.Сочкою, О.Бригинцем, В.Денисенком)

Комітет
04 жовтня 2017, 18:00

 

Слухали: 2. Слухали інформацію голови Комітету В.Сюмар про проект Закону про внесення змін до Закону України «Про телебачення і радіомовлення» щодо удосконалення механізмів забезпечення прозорості власності аудіовізуальних (електронних) засобів масової інформації (реєстр. № 6762 від 18.07.2017р., внесений народними депутатами України М.Княжицьким, О.Сочкою, О.Бригинцем, В.Денисенком).

 

Виступили: ЧЕРВАКОВА О.В., ОНУФРИК Б.С., СЕВРЮКОВ В.В., ПАВЛЕНКО Ю.О., СОЧКА О.О., КРАЙНЯК Ю.О., СЬОМКІН С.В.

 

Вирішили:

 

Розглянувши проект Закону про внесення змін до Закону України «Про телебачення і радіомовлення» щодо удосконалення механізмів забезпечення прозорості власності аудіовізуальних (електронних) засобів масової інформації (реєстр. № 6762 від 18.07.2017р., внесений народними депутатами України М.Княжицьким, О.Сочкою, О.Бригинцем, В.Денисенком), Комітет вирішив:

 

Рекомендувати Верховній Раді України за результатами розгляду у першому читанні проект Закону про внесення змін до Закону України «Про телебачення і радіомовлення» щодо удосконалення механізмів забезпечення прозорості власності аудіовізуальних (електронних) засобів масової інформації (реєстр. № 6762 від 18.07.2017р., внесений народними депутатами України М.Княжицьким, О.Сочкою, О.Бригинцем, В.Денисенком) прийняти за основу.

 

Голосували:   “за” – 6

                        “проти” – 0

                        “утримались” - 3

 

      Рішення прийнято.