Рішення Комітету з питань свободи слова та інформаційної політики (протокол № 74 від 20 вересня 2017 року) про розгляд пропозицій до проекту бюджету на 2018 рік щодо фінансування розвитку інформаційної сфери

Комітет
20 вересня 2017, 19:00

Слухали: 3. Слухали інформацію голови Комітету В.Сюмар про розгляд пропозицій до проекту бюджету на 2018 рік щодо фінансування розвитку інформаційної сфери.

 

         Виступили: АБДУЛЛІН О.Р., ОНУФРИК Б.С., ЧЕРВАКОВА О.В., СЕВРЮКОВ В.В., КОНДРАТЮК О.К., БІДЕНКО А.І., АРТЕМЕНКО Ю.А., ОСТАПА С.В., НАЛИВАЙКО І.О., ДАВИДЕНКО Р.

 

Парламентарі обговорили перспективи прийняття проекту бюджету на 2018 рік щодо фінансування розвитку інформаційної сфери. Зокрема йшлось про недофінансування Суспільного мовлення.

 

В.Сюмар наголосила, що Комітет має намір приділити належну увагу аналізу ефективності майбутнього використання державних асигнувань.

Вона запропонувала провести окреме «бюджетне» засідання, на якому розглянути всі профільні питання пов’язані з бюджетним фінансуванням на 2018 рік. На це засідання запросити керівників Мультимедійної платформи іномовлення України та керівництво ПАТ Національної суспільної телерадіокомпанії України. Голова Комітету запропонувала членам правління НСТУ взяти участь у цьому засіданні та надати пропозиції щодо оптимізації працівників.

 Члени Комітету погодились провести бюджетну нараду на якій послухати пропозиції щодо фінансування та відповідні рекомендацій скерувати до  бюджетного Комітету.