Законопроект № 6658 про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо громадянства осіб, яким надано допуск до державної таємниці, а також осіб, які претендують на зайняття або обіймають посади в органах державної влади чи органах місцевого самоврядування, рішення комітету

Комітет
06 вересня 2017, 18:00

 

Слухали: 2. Слухали інформацію голови Комітету В.Сюмар про проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо громадянства осіб, яким надано допуск до державної таємниці, а також осіб, які претендують на зайняття або обіймають посади в органах державної влади чи органах місцевого самоврядування (реєстр. № 6658 від 29.06.2017р., внесений народними депутатами України О.Сотник, В.Войціцькою та інш.).

   

     Виступили:  КОНДРАТЮК О.К., ЧЕРВАКОВА О.В., ПАВЛЕНКО Ю.О., СТЕЦЬ Ю.Я.

 

Вирішили:

 

Розглянувши проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо громадянства осіб, яким надано допуск до державної таємниці, а також осіб, які претендують на зайняття або обіймають посади в органах державної влади чи органах місцевого самоврядування (реєстр. № 6658 від 29.06.2017р., внесений народними депутатами України О.Сотник, В.Войціцькою та інш.), Комітет вирішив:

 

запропонувати Комітету з питань національної безпеки і оборони рекомендувати Верховній Раді України за результатами розгляду у першому читанні проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо громадянства осіб, яким надано допуск до державної таємниці, а також осіб, які претендують на зайняття або обіймають посади в органах державної влади чи органах місцевого самоврядування (реєстр. № 6658 від 29.06.2017р., внесений народними депутатами України О.Сотник, В.Войціцькою та інш.) прийняти за основу.                       

 

Рішення прийнято одноголосно.