Законопроект 4249 висновок Комітету

Комітет
20 квітня 2016, 18:00

До реєстр. № 4249 від  17.03.2016 р.

 

 


 

 

Комітет з питань фінансової політики і банківської діяльності

До  розгляду законопроекту                              

 

 

Відповідно до частини сьомої ст. 93 Регламенту Верховної Ради України Комітет Верховної Ради України з питань свободи слова та інформаційної політики на своєму засіданні 20 квітня 2016 року (протокол № 44) розглянув проект Закону про внесення змін до Закону України «Про банки та банківську діяльність», реєстраційний № 4249  від 17.03.2016 р., внесений народним депутатом України Литвином В.М.

Статтею 69 «Звітність банків» Закону України «Про банки і банківську діяльність» визначено, що оприлюднення річної фінансової звітності, річної консолідованої фінансової звітності разом із аудиторським висновком, іншої інформації здійснюється в періодичних виданнях та/або поширення як окремих друкованих видань чи розміщення в мережі Інтернет. Члени Комітету вбачають такий перелік засобів масової інформації достатнім і всеохоплюючим, в тому числі, для запропонованих  автором друкованих засобів масової інформації  газет «Голос України» і «Урядовий кур'єр».  

За результатами обговорення Комітет з питань свободи слова та інформаційної політики, в межах наданих повноважень, пропонує Комітету фінансової політики і банківської діяльності рекомендувати Верховній Раді України  проект Закону про внесення змін до Закону України «Про банки та банківську діяльність»   повернути суб'єкту права законодавчої ініціативи на доопрацювання.

 

 

Голова Комітету                                                                     Вікторія Cюмар