Законопроект 3267 висновок Комітету

Комітет
01 червня 2016, 18:30

До реєстр. № 3267 від 08.10.2015 р.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Комітет з питань правової політики та правосуддя

До  розгляду законопроекту                             

 

         Відповідно до частини сьомої ст. 93 Регламенту Верховної Ради України Комітет Верховної Ради України з питань свободи слова та інформаційної політики на своєму засіданні 1 червня 2016 року (протокол № 47) розглянув проект Закону про внесення змін до статті 6 Цивільного процесуального кодексу України (щодо приведення у відповідність до Конституції України та узгодження із Законом України «Про забезпечення права на справедливий суд»), реєстраційний № 3267  від 08.10.2015 р., внесений народним депутатом Д. Голубовим.

Законопроектом пропонується приведення Цивільного процесуального кодексу України у відповідність до Конституції України та узгодження із Законом України «Про забезпечення права на справедливий суд».

За результатами обговорення Комітет з питань свободи слова та інформаційної політики в межах наданих повноважень пропонує Комітету з питань правової політики та правосуддя рекомендувати Верховній Раді України  проект Закону про внесення змін до статті 6 Цивільного процесуального кодексу України (щодо приведення у відповідність до Конституції України та узгодження із Законом України «Про забезпечення права на справедливий суд») прийняти за основу.

 

Голова Комітету                                                                     Вікторія Cюмар