Голові Жмеринської міської організації ПП «Українські соціал-демократи» Резніку І.І.

Комітет
30 вересня 2016, 14:55

Голові Жмеринської міської організації

ПП «Українські соціал-демократи»

Резніку І.І.

вул. Котовського, 24, с. Мала Жмеринка

Жмеринський р-н, Вінницька обл., 23109

 

Шановний Іване Івановичу!

Ваше звернення щодо обставин, пов’язаних з порушенням посадовими особами Леляцької сільської ради законодавства про доступ до публічної інформації, з яким Ви зверталися до Комітету Верховної Ради України з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування, розглянуто в Комітеті Верховної Ради України з питань свободи слова та інформаційної політики.

Посилаючись на офіційний лист-відповідь на Ваше звернення Представника з питань дотримання соціально-економічних та побутових прав Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини та рішення Жмеринського міськрайонного суду у зазначеній справі, Ви просите вжити відповідних заходів реагування щодо керівництва зазначеної сільради, а також щодо Уповноваженого з прав людини. У зв’язку з цим повідомляємо наступне.

Наведених Вами фактів та наданих документів недостатньо для з’ясування усіх обставин справи. Водночас, як випливає з аналізу Вашої заяви, у період після судового засідання 05.08.2016 р. з’явилися нові обставини, що могли б стати, на нашу думку, підставою для поновлення провадження у цій справі. Тому, керуючись пп. 8, 9 частини першої статті 14 Закону України «Про комітети Верховної Ради України» та положеннями статті 3 Закону України «Про Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини», Комітет направив Вашого листа для вивчення та відповідного реагування в установлених законом межах на розгляд Уповноваженого.

Про результати розгляду Вам буде повідомлено.

 

 

 

З повагою

 

Голова Комітету                                                     Вікторія СЮМАР

 

 

 

Вик. Селецький П.І.,

т. 255-95-25.