Протокол № 34 від 14.08.2014

Комітет
14 серпня 2014, 10:25

Комітет з питань свободи слова та інформації

 

 

 

                                                                                                34

 

                                                                                         14          серпня          14

     

 

Головує:  голова комітету ТОМЕНКО М.В.

 

       Присутні народні депутати України: КНЯЖИЦЬКИЙ М.Л., КОНДРАТЮК О.К., ЧОРНА Г.М., КРУТІЙ В.І., СТЕЦЬ Ю.Я., АБДУЛЛІН О.Р.

 

        Відсутні народні депутати України:  БОНДАРЕНКО О.А., ГОЛУБ О.В., БАГРАЄВ М.Г.

 

Присутні: заступник завідувача секретаріату комітету Ф.Гриценко, головні консультанти секретаріату комітету М.Андріуца, П.Селецький.

 

 

 

ПОРЯДОК  ДЕННИЙ

 

         1. Проект Закону про засади інформаційної безпеки України (реєстр. № 4949 від 28.05.2014 р., (внесений народними депутатами України І.Стойком, О.Кузьмуком, Ю.Сиротюком).

2. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо дерегулювання діяльності з надання програмної послуги та удосконалення державного регулювання діяльності провайдерів програмної послуги (реєстр. № 4150а від 23.06.2014р., внесений народним депутатом України М.Княжицьким).

3. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо особливостей трансляції (ретрансляції) реклами, яка міститься у програмах та передачах іноземних телерадіоорганізацій), (реєстр. № 4379а від 25.07.2014 р., внесений народними депутатами України О.Кондратюк, М.Томенком, М.Баграєвим, М.Княжицьким).

    4. Різне.

         Порядок денний затверджено одноголосно.

  

Слухали: 1. Слухали інформацію голови комітету М.Томенка про проект Закону про засади інформаційної безпеки України (реєстр. № 4949 від 28.05.2014р., внесений народними депутатами України І.Стойком, О.Кузьмуком, Ю.Сиротюком).

 

Вирішили:

 розглянувши проект Закону про засади інформаційної безпеки України (реєстр. № 4949 від 28.05.2014 р., внесений народними депутатами України     І.Стойком, О.Кузьмуком, Ю.Сиротюком), комітет вирішив:

 запропонувати Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони за результатами розгляду у першому читанні проект Закону про засади інформаційної безпеки України прийняти за основу.

 

Голосували:  «за»- 1

                        «проти» – 1

                        «утримались» - 5

 

 Рішення не прийнято.

 

 

Слухали: 2. Слухали інформацію голови підкомітету з питань телебачення і радіомовлення М.Княжицького про проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо дерегулювання діяльності з надання програмної послуги та удосконалення державного регулювання діяльності провайдерів програмної послуги (реєстр. № 4150а від 23.06.2014р., внесений народним депутатом України М.Княжицьким).

 

Вирішили:

 розглянувши проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо дерегулювання діяльності з надання програмної послуги та удосконалення державного регулювання діяльності провайдерів програмної послуги (реєстр. № 4150а від 23.06.2014р., внесений народним депутатом України М.Княжицьким), комітет вирішив:

рекомендувати Верховній Раді України за результатами розгляду у першому читанні проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо дерегулювання діяльності з надання програмної послуги та удосконалення державного регулювання діяльності провайдерів програмної послуги прийняти за основу.

Рішення прийнято одноголосно.

Слухали: 3. Слухали інформацію голови підкомітету з питань реклами комітету О.Кондратюк про проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо особливостей трансляції (ретрансляції) реклами, яка міститься у програмах та передачах іноземних телерадіоорганізацій), (реєстр. № 4379а від 25.07.2014 р., внесений народними депутатами України О.Кондратюк, М.Томенком, М.Баграєвим, М.Княжицьким)

 

Вирішили:

 розглянувши проект Закону про проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо особливостей трансляції (ретрансляції) реклами, яка міститься у програмах та передачах іноземних телерадіоорганізацій), (реєстр. № 4379а від 25.07.2014 р., внесений народними депутатами України О.Кондратюк, М.Томенком, М.Баграєвим, М.Княжицьким), комітет вирішив:

рекомендувати Верховній Раді України за результатами розгляду у першому читанні проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо особливостей трансляції (ретрансляції) реклами, яка міститься у програмах та передачах іноземних телерадіоорганізацій) прийняти за основу.

 

Рішення прийнято одноголосно.

 

 

 

 

 

Голова Комітету                                                      Микола ТОМЕНКО

 

 

 

 

 

 

Секретар Комітету                                                 Олександр ГОЛУБ