Іванову Д.В.

Комітет
05 вересня 2016, 09:15

 

 

 

 

04-32/21-29                                                                  05         вересня          16

 

Іванову Д.В.

denis7ivanov@ukr.net

 

 

 

Шановний Денисе Валерійовичу!

Ваш інформаційний запит у частині надання інформації, яка може бути одержана запитувачем із загальнодоступних джерел (офіційний сайт Верховної Ради України, офіційні друковані видання, тощо), розглянуто в секретаріаті Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформаційної політики.

Ви просите надати інформацію щодо текстів законопроектів, що були в кінцевому підсумку ухвалені як Закон України «Про внесення змін і доповнень до Закону України «Про телебачення i радіомовлення» від 02.06.1995 (поточна редакція від 22.02.1996) та Закон України «Про систему Суспільного телебачення i радіомовлення України» 18.07.1997 (втратив чинність 17.04.2014), а також всіх супровідних документів до зазначених законопроектів.

Діючи відповідно до пункту 2 частини першої статті 5, пункту 1 частини третьої статті 10 Закону України «Про доступ до публічної інформації», а також Розпорядження Голови Верховної Ради України «Про забезпечення виконання Закону України «Про доступ до публічної інформації» в Апараті Верховної Ради України» № 393 від 11 травня 2011 року, яким встановлено порядок роботи із запитами на інформацію в Апараті загалом та компетенцію секретаріату Комітету з питань свободи слова та інформаційної політики щодо надання інформації, яка може бути одержана запитувачем із загальнодоступних джерел (абзац дев’ятий пункту 4), повідомляємо Вам наступне.

На даний час запитана Вами інформація з технічних причин (з огляду на історію формування відповідних баз даних) не відображена в електронному вигляді на Офіційному веб-порталі Верховної Ради України. Водночас первинні документи, які стосуються діяльності Верховної Ради України другого скликання і містять необхідну Вам інформацію, після завершення каденції зазначеного скликання були відповідно до вимог чинного законодавства передані до Національного архівного фонду та знаходяться на зберіганні у Центральному державному архіві вищих органів влади та управління України (ЦДАВО України). Таким чином, секретаріат Комітету на даний час не є розпорядником інформації, про яку йдеться у Вашому запиті.

З метою отримання доступу до зазначеної інформації Ви можете звернутися, зокрема, безпосередньо до ЦДАВО України. Принагідно повідомляємо контактні дані установи. Адреса: вул. Солом’янська, 24, м. Київ, 03110; E-mail: tsdavo@arch.gov.ua; телефони для довідок: (044) 275-36-66; 275-12-55 акс).

Звертаємо Вашу увагу також на те, що в Центральному державному архіві вищих органів влади та управління України діє Інтернет-приймальня; з огляду на це Ви маєте можливість звернутися електронною поштою, серед іншого, безпосередньо у:

– Відділ використання інформації документів (efremova@tsdavo.gov.ua);

Сектор користування документами (readingroom@tsdavo.gov.ua);

Відділ довідкового апарату (redko@tsdavo.gov.ua), тощо.

Рішення, дії чи бездіяльність розпорядників інформації можуть бути оскаржені до керівника розпорядника, вищого органу або суду (частина перша статті 23 Закону України «Про доступ до публічної інформації»).

 

 

 

З повагою

 

Завідувач секретаріату

Комітету Верховної Ради України

з питань свободи слова та

інформаційної політики                                                                  М. Козлов

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вик. Селецький П.І.,

т. 255-95-25.