04 листопада 2020
1430

  

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 

засідання Комітету Верховної Ради України

з питань свободи слова

 

4 листопада  2020 року (середа)  о 14.30. год.

(вул. Грушевського, 26/1,

готельний комплекс «Київ», 12-й поверх)

 

 

1. Про рішення Дарницького районного суду міста Києва щодо заборони видавництву «Vivat» розповсюджувати надрукований тираж книги «Справа Василя Стуса» Вахтанга Кіпіані, до моменту усунення порушеного особистого немайнового права Віктора Медведчука.

                                   Доповідає: Н.Шуфрич

 

2. Про звернення народного депутата України Миколи Задорожнього та голови Національної спілки журналістів України Сергія Томіленка щодо дострокового розірвання контракту з директором Комунального підприємства Тростянецької міської ради «Телерадіокомпанія «Тростянець» Юрієм Дараганом.

                                   Доповідає: Н.Шуфрич

 

3. Проект Закону про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення та Кримінального кодексу України щодо забезпечення свободи слова, права на інформацію та законодавчих гарантій професійної діяльності (реєстр. № 4224 від 16.10.2020р., внесений народними депутатами України Т.Цибою, М.Потураєвим, Є.Кравчук та іншими).

                                    Доповідає: Т.Циба

 

4. Про звернення голови ради громадської організації «Поступ» Максима Твердохліба до Голови Верховної Ради України Дмитра Разумкова щодо потурання свободи слова з боку Служби безпеки України

                                   Доповідає: Н.Шуфрич

  

5. Різне.

 

 

 

Голова Комітету                                                 Нестор ШУФРИЧ

 


Повернутись до календаря подій
Ще анонсовані події
Відвідай слухання у Комітеті!
Подати заявку Правила перебування