04-32/21-11                                                                 26           лютого          16

Максюті Н.О.

вул. Крушельницької, 3, кв. 93, м. Київ, 02140

 

Шановна Наталіє Опанасівно!

Ваш інформаційний запит (вх. № 04-32/21-11 від 26.02.2016 р.) розглянуто за належністю. Ви просите про надання копії тексту «закону про зміни ККУ та КПКУ стосовно удосконалення процедури арешту майна та інституту спеціальної конфіскації» (до прийняття – законопроект №4054).

Відповідно до пункту 2 частини першої статті 5 Закону України «Про доступ до публічної інформації», а також абзацу дев’ятого пункту 4 Розпорядження Голови Верховної Ради України «Про забезпечення виконання Закону України «Про доступ до публічної інформації» в Апараті Верховної Ради України» № 393 від 11 травня 2011 року з наступними змінами надсилаємо Вам запитану інформацію.

Оскільки обсяг копії не перевищує 10 сторінок, то на підставі частини першої статті 21 Закону України «Про доступ до публічної інформації» вона надається Вам безкоштовно.

Рішення, дії чи бездіяльність розпорядників інформації можуть бути оскаржені до керівника розпорядника, вищого органу або суду (частина перша статті 23 Закону України «Про доступ до публічної інформації»).

Додаток: копія тексту Закону України «Про внесення змін до Кримінального та Кримінального процесуального кодексів України щодо виконання рекомендацій, які містяться у шостій доповіді Європейської комісії про стан виконання Україною Плану дій щодо лібералізації Європейським Союзом візового режиму для України, стосовно удосконалення процедури арешту майна та інституту спеціальної конфіскації» від 18 лютого 2016 року   № 1019-VІІІ на 10 арк.

 

 

З повагою

 

Завідувач секретаріату

Комітету Верховної Ради України

з питань свободи слова та

інформаційної політики                                                                  М.Козлов

 

 

Вик. Селецький П.І.,

т. 255-95-35.

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку