ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 

засідання Комітету Верховної Ради України

з питань свободи слова

 

20 жовтня 2021 року (середа) о 14:15 год.

(вул. Грушевського, 26/1, готельний комплекс «Київ», 12-й поверх)

 

1. Про напад на знімальну групу «Думская.TV», який стався 04 жовтня 2021 року у гідропарку «Лузанівка» м. Одеси.

Доповідає: Є. Брагар

 

2. Про проект Постанови про звіт Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань розслідування фактів корупції в органах державного архітектурно-будівельного контролю та нагляду про виконану роботу за рік діяльності (реєстр. № 6059 від 15.09.2021р., внесений народними депутатами України А. Пузійчуком, В. Ватрасом, А. Стріхарським та іншими).

Доповідає: С. Швець

 

3. Про проект Закону про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення та Кримінального кодексу України щодо вчинення повторного порушення, пов’язаного з незаконною відмовою у доступі журналіста до інформації (реєстр. № 6136 від 06.10.2021р., внесений народними депутатами України С. Швецем, Є. Брагаром, Н. Шуфричем, О. Санченком, Т. Цибою).

Доповідає: Т. Циба

 

4. Про Проект Закону про внесення змін до Регламенту Верховної Ради України щодо дотримання норм етики народними депутатами з журналістами акредитованими при Верховній Раді України (реєстр. № 6139 від 07.10.2021р., внесений народними депутатами України Н. Шуфричем, С. Швецем, Т. Цибою, Є. Брагаром, О. Санченком). 

Доповідає: Є. Брагар

 

5. Про проект Постанови про додаткові заходи протидії поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19) (реєстр. № 6154 від 08.10.2021р., внесений народними депутатами України М. Радуцьким, А. Клочко, Є. Брагаром та іншими). 

Доповідає: Є. Брагар

 

6. Про результати зустрічі заступника голови Комітету Євгенія Брагара з представниками Громадської Ради при Комітеті щодо використання прав журналістів на отримання дозволу на травматичну зброю.

Доповідає: Є. Брагар

 

7. Про розклад засідань Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова на листопад 2021 року

Доповідає: Є. Брагар

 

8. Різне.

 

Голова Комітету                                      Нестор ШУФРИЧ

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку