ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання Комітету Верховної Ради України

з питань свободи слова

 

2 вересня 2020 року (середа) о 14.30 год.

(вул. Грушевського, 26/1, готельний комплекс «Київ», 12-й поверх)

 

1.       Про звернення генерального директора ТОВ «Телеканал «Прямий» Сташевського В.В. стосовно тиску та політичного переслідування мовника зі сторони Державного бюро розслідувань та Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення.

Доповідає: Н. Шуфрич

 

2.       Про звернення колективу журналістів та співробітників телеканалу «КРТ» (ТОВ «Телестудія «Астра») щодо позбавлення телеканалу ліцензії на мовлення рішенням Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення.

Доповідає: Н. Шуфрич

 

3.       Про звернення голови Національної спілки журналістів України Сергія Томіленка щодо ситуації, яка склалась у зв’язку з припиненням мовлення чернівецької радіостудії «Буковинська хвиля».

Доповідає: Н. Шуфрич

 

4.       Про звернення народного депутата України Плачкової Т.М. стосовно нападу на неї та депутата Одеської міської ради Богдана Гіганова, а також журналістів телеканалу ZIK Дар’ю Муринську (Дашу Селфі) та Артема Бібіка.

Доповідає: Н. Шуфрич

 

5.       Про обшуки та переслідування пов’язані з професійною діяльністю журналіста ? розслідувача програми «Схеми» Михайла Ткача.

Доповідає: Т. Циба

 

6.       Про звернення генерального директора ТОВ «Солар Медіа» Крістіни Хлапоніної стосовно тиску з боку представників великих медіагруп.

Доповідає: Н. Шуфрич

 

7.       Про звернення головного редактора газети «Наддніпрянська правда» Ігоря Реви щодо реалізації державної політики щодо підтримки реформованих друкованих засобів масової інформації.

Доповідає: Н. Шуфрич

 

8.       Про переслідування та перешкоджання законній професійній діяльності журналіста ГО «Заборона медіа» Катерини Сергацкової.

Доповідає: Н. Шуфрич

 

9.        Різне.

 

         Голова Комітету                                                                       Нестор ШУФРИЧ

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку