ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 

засідання Комітету Верховної Ради України

з питань свободи слова

 

15 липня 2020 року (середа) о 14.15 год.

 (вул. Грушевського, 26/1, готельний комплекс «Київ», 12-й поверх)

 

1.        Про звернення народного депутата України Юрія Камельчука стосовно трансляції каналів у форматі Т2 Харків.

Доповідає: Н. Шуфрич

 

2.        Проект Закону про внесення змін до Закону України «Про телебачення і радіомовлення» щодо здійснення Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення наглядових повноважень у період дії обмежувальних заходів, пов’язаних із поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19), (реєстр. № 3749 від 26.06.2020р., внесений народними депутатами України М. Потураєвим, Є. Кравчук, Т. Рябухою та іншими).

Доповідає: Н. Шуфрич

 

3.                 Про звернення голови правління Національної асоціації українських медіа Тетяни Котюжинської щодо законопроекту «Про медіа» (реєстр. № 2693  від 02.07.2020).

Доповідає: Н. Шуфрич

 

4. Про звернення Всеукраїнської інформаційної агенції «НОВА» про перешкоджання службовій діяльності журналіста Андрія Несміяна під час виконання редакційного завдання.

Доповідає: Н. Шуфрич

 

5. Про затвердження плану роботи Комітету з питань свободи слова на період четвертої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання

Доповідає: С. Швець

 

6. Про звернення голови ГО «Координаційна рада антикорупційного форуму Деснянського району міста Києва» Анатолія Гунькова стосовно захисту свободи слова в Україні.

Доповідає: Н. Шуфрич

 

7. Про затвердження розкладу засідань Комітету з питань свободи слова на четверту сесію Верховної Ради України дев’ятого скликання

Доповідає: Н. Шуфрич

 

8. Про розклад засідань Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова на вересень 2020 року.

Доповідає: Н. Шуфрич

 

9. Різне.

 

Голова Комітету                                                          Нестор ШУФРИЧ

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку