ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 

засідання Комітету Верховної Ради України

з питань свободи слова та інформаційної політики

 

23  травня  2018 року (середа)  о 14.30. год.

(вул. Грушевського, 26/1,

готельний комплекс «Київ», 12-й поверх)

 

1. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо приведення їх у відповідність з Конвенцією про права осіб з інвалідністю та Факультативним протоколом до неї (реєстр. № 8326 від 26.04.2018р., внесений Кабінетом Міністрів України).

                              Доповідає: В.Сюмар

 

2. Проект Постанови про відзначення 30-ї річниці з дня проведення першої антикомуністичної екологічної демонстрації в Україні організованої Українським культурологічним клубом проти приховування радянською владою наслідків Чорнобильської катастрофи (реєстр. № 8311 від 20.04.2018р., внесений народними депутатами України С.Рудиком, О.Медуницею та інш.).

                             Доповідає: В.Сюмар

 

3. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення відповідальності за порушення виборчого законодавства (реєстр. № 8270-3 від 02.05.2018р., внесений народним депутатом України Ю.Левченком).

                            Доповідає: О.Кондратюк

 

4. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо скасування державних посвідчень на право розповсюдження і демонстрування фільмів і зміни умов розповсюдження фільмів та іншої аудіовізуальної продукції (реєстр. № 8263 від 11.04.2018р., внесений народними депутатами України М.Княжицьким, І.Геращенко, І.Подоляк, В.Сюмар, А.Тетеруком).

                            Доповідає: В.Сюмар

 

5. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо розповсюдження і демонстрування фільмів спільного виробництва і зміни умов розповсюдження іншої аудіовізуальної продукції (реєстр. № 8263-1 від 27.04.2018р., внесений народними депутатами України А.Лозовим, І.Мосійчуком).

                                          Доповідає:  В.Сюмар

 

6. Різне.

 

    

            Голова Комітету                                                   Вікторія СЮМАР

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку