ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 

засідання Комітету Верховної Ради України

з питань свободи слова та інформаційної політики

 

18  травня  2016 року (середа) о 14.30. год.

(вул. Грушевського, 26/1,

готельний комплекс «Київ», 12-й поверх)

 

 

1. Проект Закону про внесення змін до деяких законів України (щодо обсягу національного україномовного аудіовізуального продукту в мовленні телерадіоорганізацій), (реєстр. № 4408 від 13.04.2016р., внесений народними депутатами України О.Юринець, Р.Мацолою, А.Кітом та інш.).                          

                                Доповідає: В.Сюмар

             

         2. Проект Закону про внесення змін до Закону України «Про зайнятість населення» (нова редакція) та інших пов’язаних законодавчих актів (реєстр.    № 4279 від 18.03.2016р., внесений народними депутатами України О.Вілкулом, Д.Колєсніковим, Д.Шпеновим).

                                        Доповідає: О.Кондратюк

 

         3. Проект Закону про внесення змін до Цивільного кодексу України (щодо заборони поширення в мережі Інтернет інформації, якою порушуються особисті немайнові права), (реєстр. № 4401 від 12.04.2016р., внесений народним депутатом України Є.Мураєвим).

                                      Доповідає:  В.Сюмар

 

         4. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо державного регулювання виробництва та обігу тютюнових виробів та електронних сигарет з метою зменшення їх привабливості (реєстр.  № 4507 від 22.04.2016р., внесений народним депутатом України Г.Кривошеєю).

                               Доповідає:  О.Кондратюк 

 

5. Різне.

 

5.1. Про проект Положення про Громадську раду Парламентських кореспондентів при Прес-службі Апарату Верховної Ради України.

5.2. Про розгляд пропозицій Прес-служби Апарату Верховної Ради України щодо внесення змін до Положення про порядок акредитації журналістів, працівників засобів масової інформації при Верховній Раді України.

         5.3. Про погодження кандидатур представників Комітету з питань свободи слова та інформаційної політики до складу організаційного комітету сьомого Українського  форуму з управління Інтернетом.

 

 

Голова Комітету                                                   Вікторія СЮМАР

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку