ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання Комітету Верховної Ради України

з питань свободи слова та інформаційної політики

 

17  лютого  2016 року (середа) о 14.30. год.

(вул. Грушевського, 26/1,

готельний комплекс «Київ», 12-й поверх)

 

1. Проект Закону про відкритість використання коштів фонду оплати праці державних службовців, які надходять до державного бюджету в рамках програм Європейського Союзу, від міжнародних фінансових організацій донорських установ та від урядів іноземних держав (реєстр. № 3686 від 21.12.2015р., внесений народним депутатом України В.Рабіновичем).

                                       Доповідає: В.Сюмар

2. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо захисту інформаційного простору України), (реєстр. № 3562 від 30.11.2015р., внесений народними депутатами України Г.Шверком, В.Севрюковим, Б.Онуфриком), доопрацьований.

                                      Доповідає: Г.Шверк

         3. Проект Постанови про вихід Верховної Ради України із засновників редакції журналу «Віче» (реєстр. № 4009 від 03.02.2016р., внесений народними депутатами України В.Сюмар, О.Кондратюк, О.Опанасенком, Б.Онуфриком, О.Черваковою, В.Севрюковим, Ю.Павленком, О.Абдулліним, Д.Стеценком). 

                                      Доповідає:  В.Сюмар

         4. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення державного регулювання фондового ринку (реєстр. № 3725 від 28.12.2015р., внесений народним депутатом України С.Алексєєвим).

                                     Доповідає: О.Кондратюк     

         5. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України у сфері боротьби з пропагандою комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів (щодо приведення їх у відповідність з європейськими стандартами), (реєстр. № 3699 від 22.12.2015р., внесений народними депутатам України А.Шипком, Д.Святашем, В.Барвіненком та інш.).

                                     Доповідає: В.Сюмар 

         6. Проект Закону про внесення зміни до статті 15 Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» щодо призову громадян України на строкову військову службу (реєстр. № 4020 від 04.02.2016р., внесений Президентом України).

                                      Доповідає: В.Сюмар

            7. Різне.     

         Про звернення тимчасово виконуючого обов’язки генерального директора Національної телекомпанії України О.Харебіна щодо ситуації навколо реорганізації державного підприємства «УСТФ «Укртелефільм».

                                   Доповідає: В.Сюмар

 

  Голова Комітету                                                Вікторія СЮМАР

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку