Комітет з питань свободи слова та інформації

 

 

 

   54

 

18          травня           11

 

 

      Головує:  Голова Комітету А.ШЕВЧЕНКО

 

 

       Присутні народні депутати України: СТЕЦЬ Ю.Я., БОНДАРЕНКО О.А., УКОЛОВ В.О., ЛАНДІК В.І., КОНДРАТЮК О., АБДУЛЛІН О.Р.

 

 

        Відсутні народні депутати України: ГОЛУБ О.В., ФЕДУН О.Л., БАГРАЄВ М.Г., МУЦ О.П.

 

 

На засідання запрошені:  Красноступ Ганна Миколаївна – начальник відділу законопроектної роботи юридичного управління Державного комітету телебачення і радіомовлення України; Остапа Світлана – журналіст Інтернет - видання  “Телекритика”; Большакова Ольга Юріївна - керівник Програми законодавчих ініціатив Незалежної асоціації телерадіомовників; Розкладай Ігор – юрист Інституту Медіа-права.

 

 

Присутні: завідувач секретаріату Комітету М.Козлов, заступник завідувача секретаріату Комітету Ф.Гриценко; головні консультанти секретаріату Комітету І.Горецька, С.Самойленко, Л.Блищик, Я.Глиняна, П.Селецький, старший консультант секретаріату Комітету М.Андріуца, спеціаліст І категорії М.Шамота.

 

 

 

 

 

 

ПОРЯДОК  ДЕННИЙ

 

1. Проект Закону про внесення змін та доповнень до деяких законодавчих актів України (щодо унеможливлення позбавлення ліцензій на мовлення інакше як на умовах, передбачений законом), (реєстр. № 7295 від 25.10.2010р., внесений народними депутатами України О.Фельдманом, О.Гейманом).

2. Проект Закону про внесення змін до Закону України “Про телебачення і радіомовлення” (щодо ліцензування мовлення), (реєстр. № 6596 від 29.06.2011р., внесений народними депутатами України О.Бондаренко, Ю.Мороком).

3. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів (щодо захисту населення та інформаційного простору від негативного впливу), (реєстр. № 8371 від 08.04.2011р., внесений народними депутатами України П.Унгуряном, Є.Царьковим, В.Дубілем, В.Олійником).

4. Проект Закону про Концепцію державної інформаційної політики (реєстр. № 7251 від 13.10.2010р., внесений Кабінетом Міністрів України), друге читання.

5. Проект Закону про внесення змін до Закону України “Про телебачення і радіомовлення” (щодо приведення у відповідальність із вимогами Європейської Конвенції про транскордонне телебачення до програмної концепції мовлення), (реєстр. № 6342 від 26.04.2010р., внесений народним депутатом України О.Бондаренко), друге читання.

6. Проект Закону про внесення зміни до Закону України “Про телебачення і радіомовлення” щодо надання телеканалами ідентифікуючої інформації про участь держави та органів місцевого самоврядування у створенні телепередач місцевого самоврядування у створенні телепередач (реєстр. № 8365 від 07.04.2011р., внесений народним депутатом України І.Деньковичем).

7. Проект Закону про внесення зміни до статті 1 Закону України “Про телебачення і радіомовлення” (щодо уточнення терміну “національний аудіовізуальний продукт”), (реєстр. № 8142 від 21.02.2011р., внесений народним депутатом України О.Білозір).

8. Проект Закону про внесення змін до Закону України “Про рекламу” (щодо ідентифікації соціальної реклами та регулювання окремих видів рекламної діяльності політичних партій та громадських організацій), (реєстр. № 3002 від 21.07.2008р., внесений народними депутатами України О.Кондратюк, О.Зарубінським та іншими), друге читання.

9. Проект Закону про внесення змін до статті 21 Закону України “Про рекламу” (щодо обмеження реклами лікарських засобів), (реєстр. № 8065 03.02.2011р., внесений народним депутатом України П.Симоненком).

10. Проект Закону до деяких кодексів України (щодо відповідальності за пропаганду нацизму і фашизму), (реєстр. № 8149 від 22.02.2011р., внесений народними депутатами України П.Симоненком, В.Бевзом).

11. Проект Закону про внесення змін до деяких кодексів України (щодо відповідальності за пропаганду тоталітарної ідеології та практики комунізму, нацизму, фашизму), (реєстр. № 8149-1 від 28.02.2011р., внесений народним депутатом України В.Кириленком).

12. Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо функцій прокуратури (реєстр. № 8208 від 09.03.2011р., внесений народним депутатом України В.Стретовичем).

13. Різне.

 

          Порядок денний затверджено одноголосно.

 

 

Слухали: 1. Слухали інформацію голови підкомітету з питань телебачення і радіомовлення О.Бондаренко про проект Закону про внесення змін та доповнень до деяких законодавчих актів України (щодо унеможливлення позбавлення ліцензій на мовлення інакше як на умовах, передбачений законом), (реєстр. № 7295 від 25.10.2010р., внесений народними депутатами України О.Фельдманом, О.Гейманом).

 

Виступили: Ю.СТЕЦЬ, А.ШЕВЧЕНКО, В.ЛАНДІК, О.КОНДРАТЮК

 

Вирішили:   

Розглянувши проект Закону про внесення змін та доповнень до деяких законодавчих актів України щодо унеможливлення позбавлення ліцензій на мовлення інакше як на умовах, передбачених законом (реєстр. № 7295 від 25.10.2010р., внесений народними депутатами України О.Фельдманом, О.Гейманом), Комітет вирішив:

1. Рекомендувати Верховній Раді України за результатами розгляду у першому читанні законопроект прийняти за основу.

2. Співдоповідачем з цього питання на засіданні Верховної Ради України визначити Бондаренко О.А.

 

Рішення прийнято одноголосно.

 

 

Слухали: 2. Слухали інформацію голови підкомітету з питань телебачення і радіомовлення О.Бондаренко про проект Закону про внесення змін до Закону України “Про телебачення і радіомовлення” (щодо ліцензування мовлення), (реєстр. № 6596 від 29.06.2011р., внесений народними депутатами України О.Бондаренко, Ю.Мороком).

 

Виступили:  А.ШЕВЧЕНКО, В.ЛАНДІК, Ю.СТЕЦЬ, О.КОНДРАТЮК

 

Вирішили:   

Розглянувши проект Закону України “Про внесення змін до Закону України “Про телебачення і радіомовлення” (щодо ліцензування мовлення), (реєстр. № 6596 від 29.06.2010р., внесений народними депутатами України О.Бондаренко, Ю.Мороком, Комітет вирішив:

1. Рекомендувати Верховній Раді України за результатами розгляду у першому читанні законопроект прийняти за основу.

2. Співдоповідачем з цього питання на засіданні Верховної Ради України визначити Бондаренко О.А.

 

Рішення прийнято одноголосно.

 

А.Шевченко доручив секретаріату Комітету підготувати лист на Голову Верховної Ради України В.Литвина з проханням включити до порядку денного восьмої сесії законопроекти реєстр. № 6596, реєстр. № 7295 та першим на засіданні Верховної Ради України розглянути проект Закону про внесення змін до Закону України “Про телебачення і радіомовлення” (щодо ліцензування мовлення), (реєстр. № 6596 від 29.06.2011р., внесений народними депутатами України О.Бондаренко, Ю.Мороком).

 

Рішення прийнято одноголосно.

 

Слухали: 3. Слухали інформацію голови підкомітету з питань друкованих засобів масової інформації та Інтернету В.Уколова про проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів (щодо захисту населення та інформаційного простору від негативного впливу), (реєстр. № 8371 від 08.04.2011р., внесений народними депутатами України П.Унгуряном, Є.Царьковим, В.Дубілем, В.Олійником).

 

Виступили: А.ШЕВЧЕНКО, О.КОНДРАТЮК, В.ЛАНДІК, Ю.СТЕЦЬ

 

Вирішили:   

Розглянувши проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів (щодо захисту населення та інформаційного простору від негативного впливу), Комітет вирішив:

Рекомендувати Верховній Раді України за результатами розгляду у першому читанні законопроект прийняти за основу.

 

Голосували:  “за”- 4

                                  “проти” - 3

                                  “утримались”  - 0

 

Рішення прийнято.

Слухали: 4. Слухали інформацію Голови Комітету А.Шевченка про підготовлений до другого читання проект Закону про Концепцію державної інформаційної політики (реєстр. № 7251 від 13.10.2010р., внесений Кабінетом Міністрів України).

 

Виступили: Ю.СТЕЦЬ, О.БОНДАРЕНКО, В.ЛАНДІК, О.КОНДРАТЮК, В.УКОЛОВ, О.АБДУЛЛІН

 

Вирішили:   

Розглянувши підготовлену до другого читання порівняльну таблицю до проекту Закону України про Концепцію державної інформаційної політики,                Комітет вирішив:

1.     Поправку 1 народного депутата України Ю.Кармазіна – підтримати

Рішення прийнято одноголосно

поправку 2 народного депутата України Ю.Кармазіна - відхилити

Рішення прийнято одноголосно

поправку 3 народного депутата України Ю.Кармазіна – відхилити

Рішення прийнято одноголосно

поправку 4 народного депутата України В.Колесніченка – відхилити

Голосували:  “за”- 4

                                 “проти” - 2

                                 “утримались”  - 1

Рішення прийнято

поправку 5 народного депутата України В.Колесніченка – відхилити

Голосували:  “за”- 5

                                 “проти” - 2

                                 “утримались”  - 0

Рішення прийнято

поправку 6 народного депутата України В.Колесніченка – відхилити

Голосували:  “за”- 4

                                  “проти” - 2

                                  “утримались”  - 1

Рішення прийнято

поправку 7 народного депутата України В.Колесніченка – підтримати

Голосували:   “за”- 5

                                  “проти” - 2

                                  “утримались”  - 0

Рішення прийнято

поправку 8 народного депутата України В.Колесніченка – підтримати

Голосували:  “за”- 4

                                 “проти” - 3

                                 “утримались”  - 0

Рішення прийнято

поправку 9 народного депутата України В.Колесніченка – підтримати

Голосували:  “за”- 4

                                 “проти” - 3

                                  “утримались”  - 0

Рішення прийнято

поправку 10 народного депутата України В.Колесніченка – відхилити

Голосували:  “за”- 4

                                 “проти” - 3

                                 “утримались”  - 0

Рішення прийнято

поправку 11 народного депутата України П.Мовчана – підтримати

Рішення прийнято одноголосно

поправку 12 народного депутата України П.Мовчана – відхилити

Голосували:  “за”- 5

                                 “проти” - 2

                                 “утримались”  - 0

Рішення прийнято

поправку 13 народного депутата України П.Мовчана – відхилити

Голосували:  “за”- 5

                                 “проти” - 2

                                 “утримались”  - 0

Рішення прийнято

поправку 14 народного депутата України П.Мовчана – підтримати

Голосували:  “за”- 4

                                 “проти” - 3

                                 “утримались”  - 0

Рішення прийнято

поправку 15 народного депутата України В.Колесніченка – відхилити

Голосували:  “за”- 5

                                 “проти” - 2

                                 “утримались”  - 0

Рішення прийнято

поправку 16 народного депутата України В.Колесніченка – відхилити

Голосували:  “за”- 4

                                 “проти” - 3

                                 “утримались”  - 0

Рішення прийнято

поправку 17 народного депутата України П.Мовчана – підтримати

Голосували:  “за”- 5

                                 “проти” - 2

                                 “утримались”  - 0

Рішення прийнято

 

поправку 18 народного депутата України В.Колесніченка – відхилити

Голосували:  “за”- 4

                                 “проти” - 3

                                 “утримались”  - 0

Рішення прийнято

поправку 19 народного депутата України В.Колесніченка – відхилити

Голосували:  “за”- 5

                                 “проти” - 2

                                 “утримались”  - 0

Рішення прийнято

поправку 20 народного депутата України П.Мовчана – відхилити

Голосували:  “за”- 4

                                 “проти” - 3

                                 “утримались”  - 0

Рішення прийнято

поправку 21 народного депутата України В.Колесніченка – відхилити

Голосували:  “за”- 4

                                 “проти” - 3

                                 “утримались”  - 0

Рішення прийнято

поправку 22 народного депутата України В.Колесніченка – підтримати

Голосували:  “за”- 5

                                 “проти” - 2

                                 “утримались”  - 0

Рішення прийнято

поправку 23 народного депутата України Ю.Кармазіна – відхилити

Рішення прийнято одноголосно

поправку 24 народного депутата України В.Колесніченка – відхилити

Голосували:  “за”- 5

                                 “проти” - 2

                                 “утримались”  - 0

Рішення прийнято

поправку 25 народного депутата України В.Колесніченка – відхилити

Голосували:  “за”- 5

                                 “проти” - 2

                                 “утримались”  - 0

Рішення прийнято

поправку 26 народного депутата України В.Колесніченка – відхилити

Голосували:  “за”- 4

                                 “проти” - 3

                                 “утримались”  - 0

Рішення прийнято

 

поправку 27 народного депутата України В.Колесніченка – підтримати

Голосували:  “за”- 5

                                 “проти” - 2

                                 “утримались”  - 0

Рішення прийнято

поправку 28 народного депутата України В.Колесніченка – відхилити

Голосували:  “за”- 5

                                 “проти” - 2

                                 “утримались”  - 0

Рішення прийнято

поправку 29 народного депутата України П.Мовчана – підтримати

Голосували:  “за”- 5

                                 “проти” - 2

                                 “утримались”  - 0

Рішення прийнято

поправку 30 народного депутата України Ю.Кармазіна – відхилити

Рішення прийнято одноголосно

поправку 31 народного депутата України Ю.Кармазіна – відхилити

Рішення прийнято одноголосно

поправку 32 народного депутата України Ю.Кармазіна – відхилити

Рішення прийнято одноголосно

поправку 33 народного депутата України Ю.Кармазіна – відхилити

Голосували:  “за”- 5

                                 “проти” - 2

                                 “утримались”  - 0

Рішення прийнято

поправку 34 народного депутата України В.Колесніченка – відхилити

Голосували:  “за”- 5

                                 “проти” - 2

                                 “утримались”  - 0

Рішення прийнято

поправку 35 народного депутата України Ю.Кармазіна – відхилити

Рішення прийнято одноголосно

поправку 36 народного депутата України Ю.Кармазіна – відхилити

Голосували:  “за”- 6

                                 “проти” - 1

                                 “утримались”  - 0

Рішення прийнято

поправку 37 народного депутата України Ю.Кармазіна – підтримати

Рішення прийнято одноголосно

поправку 38 народного депутата України Ю.Кармазіна – відхилити

Рішення прийнято одноголосно

 

поправку 39 народного депутата України Ю.Кармазіна – відхилити

Рішення прийнято одноголосно

поправку 40 народного депутата України В.Колесніченка – відхилити

Голосували:  “за”- 5

                                 “проти” - 2

                                 “утримались”  - 0

Рішення прийнято

поправку 41 народного депутата України В.Колесніченка – відхилити

Рішення прийнято одноголосно

поправку 42 народного депутата України П.Мовчана – підтримати

Голосували:  “за”- 6

                                 “проти” - 1

                                 “утримались”  - 0

Рішення прийнято

поправку 43 народного депутата України В.Колесніченка – відхилити

Голосували:  “за”- 5

                                 “проти” - 2

                                 “утримались”  - 0

Рішення прийнято

поправку 44 народного депутата України В.Колесніченка – відхилити

Голосували:  “за”- 4

                                 “проти” - 3

                                 “утримались”  - 0

Рішення прийнято

 

2. Рекомендувати Верховній Раді України за результатами розгляду у другому читання законопроект відхилити.

 

Голосували:  “за”- 4

                                  “проти” - 3

                                  “утримались”  - 0

 

Рішення прийнято.

 

 

О.БОНДАРЕНКО запропонувала проект Закону про внесення змін до Закону України “Про телебачення і радіомовлення” (щодо приведення у відповідальність із вимогами Європейської Конвенції про транскордонне телебачення до програмної концепції мовлення), (реєстр. № 6342 від 26.04.2010р., внесений народним депутатом України О.Бондаренко) підготовлений до другого читання розглянути на окремому засіданні Комітету.

 

Рішення прийнято одноголосно.

Слухали: 5. Слухали інформацію голови підкомітету з питань телебачення і радіомовлення О.Бондаренко про проект Закону про внесення зміни до Закону України “Про телебачення і радіомовлення” щодо надання телеканалами ідентифікуючої інформації про участь держави та органів місцевого самоврядування у створенні телепередач місцевого самоврядування у створенні телепередач (реєстр. № 8365 від 07.04.2011р., внесений народним депутатом України І.Деньковичем).

 

Виступили: А.ШЕВЧЕНКО, Ю.СТЕЦЬ, В.ЛАНДІК

 

Вирішили:   

Розглянувши проект Закону України про внесення зміни до Закону України “Про телебачення і радіомовлення” щодо надання телеканалами ідентифікуючої інформації про участь держави та органів місцевого самоврядування у створенні телепередач місцевого самоврядування у створенні телепередач, Комітет вирішив:

1. Рекомендувати Верховній Раді України за результатами розгляду у першому читанні відхилити проект Закону України про внесення зміни до Закону України “Про телебачення і радіомовлення” щодо надання телеканалами ідентифікуючої інформації про участь держави та органів місцевого самоврядування у створенні телепередач місцевого самоврядування у створенні телепередач.

2. Співдоповідачем зазначеного законопроекту на засіданні Верховної Ради України визначити Бондаренко О.А.

 

         Рішення прийнято одноголосно.

 

 

Слухали: 6. Слухали інформацію голови підкомітету з питань телебачення і радіомовлення О.Бондаренко про проект Закону про внесення зміни до статті 1 Закону України “Про телебачення і радіомовлення” (щодо уточнення терміну “національний аудіовізуальний продукт”), (реєстр. № 8142 від 21.02.2011р., внесений народним депутатом України О.Білозір).

 

Виступили: А.ШЕВЧЕНКО, О.КОНДРАТЮК, В.ЛАНДІК, Ю.СТЕЦЬ

 

Вирішили:   

         Розглянувши проект Закону про внесення зміни до статті 1 Закону України “Про телебачення і радіомовлення” (щодо уточнення терміну “національний аудіовізуальний продукт”), Комітет вирішив:

         Рекомендувати Верховній Раді України за результатами розгляду у першому читання відхилити проект Закону про внесення зміни до статті 1 Закону України “Про телебачення і радіомовлення” (щодо уточнення терміну “національний аудіовізуальний продукт”).

 

Голосували:  “за”- 6

                                  “проти” - 0

                                  “утримались”  - 1

 

Рішення прийнято.

 

 

Слухали: 7. Слухали інформацію голови підкомітету з питань реклами О.Кондратюк про підготовлений до другого читання проект Закону про внесення змін до Закону України “Про рекламу” (щодо ідентифікації соціальної реклами та регулювання окремих видів рекламної діяльності політичних партій та громадських організацій), (реєстр. № 3002 від 21.07.2008р., внесений народними депутатами України О.Кондратюк, О.Зарубінським та іншими).

 

Виступили: А.ШЕВЧЕНКО, О.БОНДАРЕНКО, В.ЛАНДІК, Ю.СТЕЦЬ, О.АБДУЛЛІН

 

Вирішили:   

         Розглянувши підготовлену до другого читання порівняльну таблицю до проекту Закону про внесення змін до Закону України “Про рекламу” (щодо ідентифікації соціальної реклами та регулювання окремих видів рекламної діяльності політичних партій та громадських організацій), Комітет вирішив:

 

1.     Поправку 1 народного депутата України Ю.Кармазіна – підтримати

Голосували:  “за”- 6

                                 “проти” - 1

                                 “утримались”  - 0

Рішення прийнято

 

поправку 2 народного депутата України Ю.Кармазіна - відхилити

Рішення прийнято одноголосно

поправку 3 народного депутата України С.Терещука – відхилити

Рішення прийнято одноголосно

поправку 4 народного депутата України Ю.Кармазіна – відхилити

Рішення прийнято одноголосно

поправку 5 народного депутата України В.Ландіка – підтримати

Рішення прийнято одноголосно

поправку 6 народного депутата України Ю.Кармазіна – підтримати

Рішення прийнято одноголосно

 

поправку 7 народного депутата України С.Терещука – підтримати

Рішення прийнято одноголосно

поправку 8 народного депутата України С.Терещука – відхилити

Голосували:  “за”- 6

                                 “проти” - 1

                                 “утримались”  - 0

Рішення прийнято

поправку 9 народного депутата України В.Ландіка – підтримати частково

Рішення прийнято одноголосно

поправку 10 народного депутата України В.Ландіка – підтримати

Рішення прийнято одноголосно

поправку 11 народного депутата України С.Терещука – підтримати

Рішення прийнято одноголосно

поправку 12 народного депутата України Ю.Кармазіна – підтримати частково

Рішення прийнято одноголосно

поправку 13 народного депутата України Ю.Кармазіна – підтримати частково

Рішення прийнято одноголосно

поправку 14 народного депутата України С.Терещука – відхилити

Рішення прийнято одноголосно

 

         2. Рекомендувати Верховній Раді України прийняти законопроект у другому читанні та в цілому.

 

         Рішення прийнято одноголосно.

 

 

Слухали: 8. Слухали інформацію голови підкомітету з питань реклами О.Кондратюк про проект Закону про внесення змін до статті 21 Закону України “Про рекламу” (щодо обмеження реклами лікарських засобів), (реєстр. № 8065 03.02.2011р., внесений народним депутатом України П.Симоненком).

 

Виступили: А.ШЕВЧЕНКО,  Ю.СТЕЦЬ

 

Вирішили:   

         Розглянувши проект Закону про внесення змін до статті 21 Закону України “Про рекламу” (щодо обмеження реклами лікарських засобів), (реєстр. № 8065 03.02.2011р., внесений народним депутатом України П.Симоненком) , Комітет вирішив:

         Рекомендувати Верховній Раді України за результатами розгляду у першому читання відхилити проект Закону про внесення змін до статті 21 Закону України “Про рекламу” (щодо обмеження реклами лікарських засобів), (реєстр. № 8065 03.02.2011р., внесений народним депутатом України П.Симоненком).

 

Рішення прийнято одноголосно.

 

 

Слухали: 9. Слухали інформацію голови підкомітету з питань вільного доступу громадян до інформації та контролю за діяльністю органів влади в інформаційного просторі В.Ландіка про проект Закону до деяких кодексів України (щодо відповідальності за пропаганду нацизму і фашизму), (реєстр. № 8149 від 22.02.2011р., внесений народними депутатами України П.Симоненком, В.Бевзом).

 

 Виступили: А.ШЕВЧЕНКО, О.КОНДРАТЮК, Ю.СТЕЦЬ

 

Вирішили:   

Розглянувши проект Закону до деяких кодексів України (щодо відповідальності за пропаганду нацизму і фашизму), (реєстр. № 8149 від 22.02.2011р., внесений народними депутатами України П.Симоненком, В.Бевзом), Комітет вирішив:

         Рекомендувати Верховній Раді України за результатами розгляду у першому читання відхилити проект Закону до деяких кодексів України (щодо відповідальності за пропаганду нацизму і фашизму).

 

Рішення прийнято одноголосно.

 

Слухали: 10. Слухали інформацію голови підкомітету з питань вільного доступу громадян до інформації та контролю за діяльністю органів влади в інформаційного просторі В.Ландіка про проект Закону про внесення змін до деяких кодексів України (щодо відповідальності за пропаганду тоталітарної ідеології та практики комунізму, нацизму, фашизму), (реєстр. № 8149-1 від 28.02.2011р., внесений народним депутатом України В.Кириленком).

 

Виступили: А.ШЕВЧЕНКО,  Ю.СТЕЦЬ, В.УКОЛОВ

 

Вирішили:   

         Розглянувши проект Закону про внесення змін до деяких кодексів України (щодо відповідальності за пропаганду тоталітарної ідеології та практики комунізму, нацизму, фашизму), (реєстр. № 8149-1 від 28.02.2011р., внесений народним депутатом України В.Кириленком), Комітет вирішив:

         Рекомендувати Верховній Раді України за результатами розгляду у першому читання відхилити проект Закону про внесення змін до деяких кодексів України (щодо відповідальності за пропаганду тоталітарної ідеології та практики комунізму, нацизму, фашизму).

 

Голосували:  “за”- 6

                                  “проти” - 0

                                  “утримались”  - 1

 

Рішення прийнято.

 

Слухали: 11. Слухали інформацію голови підкомітету з питань вільного доступу громадян до інформації та контролю за діяльністю органів влади в інформаційного просторі В.Ландіка про проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо функцій прокуратури (реєстр. № 8208 від 09.03.2011р., внесений народним депутатом України В.Стретовичем). 

 

Виступили: А.ШЕВЧЕНКО, О.КОНДРАТЮК, О.БОНДАРЕНКО, Ю.СТЕЦЬ, О.АБДУЛЛІН

 

Вирішили:   

         Розглянувши проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо функцій прокуратури (реєстр. № 8208 від 09.03.2011р., внесений народним депутатом України В.Стретовичем), Комітет вирішив:

         Рекомендувати Верховній Раді України за результатами розгляду у першому читання прийняти цей законопроект за основу.

 

Голосували:  “за”- 4

                                  “проти” - 1

                                  “утримались”  - 2

 

Рішення прийнято.

 

Стенограма засідання Комітету додається.

 

 

 

Голова Комітету                                                                 Андрій ШЕВЧЕНКО

 

 

 

 

 

Секретар Комітету                                                             Юрій СТЕЦЬ

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку

Ще за розділом


“Протоколи засідань Комітету 2016 рік”

22 грудня 2016 15:42
16 листопада 2016 15:46
02 листопада 2016 16:05
19 жовтня 2016 15:44
12 жовтня 2016 23:45
05 жовтня 2016 11:34
21 вересня 2016 09:23
07 вересня 2016 13:23
13 липня 2016 18:15
06 липня 2016 17:15