Засідання комітету 20.03.2023

Опубліковано 20 березня 2023, о 11:15

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання Комітету Верховної Ради України

з питань свободи слова

20 березня 2023 року об 11:15 год.

(вул. Грушевського, 26/1, готельний комплекс «Київ», 12-й поверх)

 

1.                 Про звернення директорки Приватного підприємства телерадіокомпанії «Медіа-Зміїв» Лариси Бодаревої щодо врегулювання питання стосовно відмови Зміївської міської ради у продовженні договору оренди майна комунальної власності громади.

Доповідає: Н. Шуфрич

 

2. Проект Постанови про Заяву Верховної Ради України "Про визначення існуючого в Російській Федерації політичного режиму як рашизму та засудження його ідеологічних засад і суспільних практик як тоталітарних та людоненависницьких" (реєстр. 9101 від 13.03.2023р., внесений народними депутатами України М. Потураєвим, Є.Кравчук, С.Швецем та іншими).

Доповідає: С.Швець

3. Про звернення Голови Сокирянської міської ради Дністровського району Чернівецької області Василя Козака про надання роз’яснення щодо оприлюднення актів органів та посадових осіб місцевого самоврядування у період дії воєнного стану.

Доповідає: Н. Шуфрич

 

4. Про дату і час ознайомлення/навчання на Апаратнопрограмному комплексі у дистанційному форматі із використанням технологій відеоконференцзв’язку для підготовки та проведення засідань комітетів.

Доповідає: Н. Шуфрич

 

5. Різне.

 

 

          Голова Комітету                                  Нестор ШУФРИЧ

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку