Законопроект (реєстр. № 9161) про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення прозорості власності провайдерів програмної послуги багатоканальних цифрових ефірних телемереж із загальнонаціональним покриттям

Опубліковано 08 листопада 2018, о 10:15

 Комітет 

Витяг з протоколу № 101 засідання Комітету від 07.11.2018


Слухали інформацію голови Комітету В.Сюмар про проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення прозорості власності провайдерів програмної послуги багатоканальних цифрових ефірних телемереж із загальнонаціональним покриттям (реєстр. № 9161 від 04.10.2018, внесений народними депутатами України Ю.Березою та О.Шевченком).

                      

     Виступили: ШВЕРК Г.А., ПАВЛЕНКО Ю.О., ЧЕРВАКОВА О.В., ОНУФРИК Б.С., ОПАНАСЕНКО О.В., БЕНДЮЖЕНКО Ф.В.

 

Вирішили:

 

Розглянувши проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення прозорості власності провайдерів програмної послуги багатоканальних цифрових ефірних телемереж із загальнонаціональним покриттям (реєстр. № 9161 від 04.10.2018, внесений народними депутатами України Ю.Березою та О.Шевченком), Комітет вирішив:

 

рекомендувати Верховній Раді України за результатами розгляду у першому читанні проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення прозорості власності провайдерів програмної послуги багатоканальних цифрових ефірних телемереж із загальнонаціональним покриттям (реєстр. № 9161 від 04.10.2018, внесений народними депутатами України Ю.Березою та О.Шевченком) прийняти за основу.

 

Голосували:  «за – 9

                       проти – 1

                       утрималися – 0»

Рішення прийнято.

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку