Про дострокове припинення договорів про пайову участь в утриманні об’єктів благоустрою укладених з ТДВ «Агентство Союздрук»

Опубліковано 12 липня 2018, о 18:00

 Комітет 

Слухали: 3. Слухали інформацію члена Комітету Юрія Павленко про  дострокове припинення договорів про пайову участь в утриманні об’єктів благоустрою укладених з ТДВ «Агентство Союздрук».                        

 

Ю.Павленко повідомив, що до членів Комітету надходять звернення від ТДВ «Агентство Союздрук», Асоціації Розповсюджувачів преси України та Громадської організації «Україна Є» з приводу ситуації, яка склалася довкола дострокового припинення договорів про пайову участь в утриманні об’єктів благоустрою украдених з ТДВ «Агентство Создрук» та необхідності забезпечення захисту права українських громадян на свободу слова та вільний доступ до інформації.

Він запропонував звернутися до Голови Київської міської державної адміністрації В.Кличка з проханням надати роз’яснення щодо знесення кіосків з продажу друкованих засобів масової інформації, які використовує у своїй діяльності ТДВ «Агентство Союздрук», а також надати інформацію про   дострокове припинення договорів про пайову участь в утриманні об’єктів благоустрою укладених з ТДВ «Агентство Союздрук».

    

         Члени Комітету одноголосно вирішили підготувати депутатський запит до В.Кличка та підписати його.

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку