Про ситуацію з нападом народного депутата України Олександра Пономарьова на журналіста Цензор.НЕТ

Опубліковано 21 червня 2018, о 11:25

 Комітет 

 Слухали: 6. Слухали інформацію Голови Комітету В.Сюмар про ситуацію з нападом народного депутата України Олександра Пономарьова на журналіста Цензор.НЕТ.

 

     Виступили:  ЧЕРВАКОВА О.В., ПАВЛЕНКО Ю.О.

 

         В.Сюмар нагадала членам Комітету, що 7 лютого народний депутат України Олександр Пономарьов у кулуарах Верховної Ради вихопив із рук і забрав мобільний телефон у парламентського кореспондента Цензор.НЕТ Івана Марусенка, тоді як журналіст знімав на камеру телефону коментар нардепа.

         Доповідачка зазначила, що Комітет з Регламенту та організації роботи Верховної Ради України не дозволив почати слідчі дії щодо депутата О.Пономарьова та запропонувала зробити відповідну заяву, що подібні дії народних депутатів завдають серйозної шкоди репутації всього парламенту і мають пряме відношення до злочинів проти свободи слова в Україні.

         Ю.Павленко підтримуючи головуючу запропонував на наступне засідання запросити народного депутата України О.Пономарьова та послухати його.

         Після обговорення члени Комітету, вирішили на наступне засідання підготувати відповідну заяву та запросити народного депутата України О.Пономарьова і журналістів видання Цензор.НЕТ.

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку