Законопроект 8293 Рішення Комітету

Опубліковано 17 травня 2018, о 14:57

 Комітет 

      Слухали: 4. Слухали інформацію Голови Комітету В.Сюмар про проект Закону про внесення змін до деяких законів України у зв’язку із прийняттям Закону України «Про особливості державної політики із забезпечення державного суверенітету України на тимчасово окупованих територіях у Донецькій та Луганській областях» (реєстр. № 8293 від 19.04.2018р., внесений народними депутатами України О.Третяковим, Г.Загорієм та інш.).                                      

 

     Виступили: СЕВРЮКОВ В.В., ОНУФРИК Б.С., ОПАНАСЕНКО О.В.

 

         Вирішили:

 

Розглянувши проект Закону про внесення змін до деяких законів України у зв’язку із прийняттям Закону України «Про особливості державної політики із забезпечення державного суверенітету України на тимчасово окупованих територіях у Донецькій та Луганській областях» (реєстр. № 8293 від 19.04.2018р., внесений народними депутатами України О.Третяковим, Г.Загорієм та інш.), Комітет вирішив:

 

         Запропонувати Комітету у справах ветеранів, учасників бойових дій, учасників антитерористичної операції та людей з інвалідністю рекомендувати Верховній Раді України за результатами розгляду у першому читанні проект Закону про внесення змін до деяких законів України у зв’язку із прийняттям Закону України «Про особливості державної політики із забезпечення державного суверенітету України на тимчасово окупованих територіях у Донецькій та Луганській областях» прийняти за основу.

 

         Рішення прийнято одноголосно.

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку