Законопроект 6681 Рішення Комітету

Опубліковано 04 квітня 2018, о 17:45

 Комітет 

Слухали: 5. Слухали інформацію голови Комітету В.Сюмар про проект Закону про внесення змін до статті 18 Закону України "Про Суспільне телебачення та радіомовлення України" (щодо висвітлення діяльності органів виконавчої влади, інших державних органів, органів місцевого самоврядування, їх посадових осіб в засобах масової інформації України), (реєстр. № 6681 від 11.07.2017р., внесений народними депутатами України М.Бурбаком, М.Федоруком).

 

    Виступили: ЧЕРВАКОВА О.В., ШВЕРК Г.А., ОНУФРИК Б.Р., СЕВРЮКОВ В.В., ПАВЛЕНКО Ю.О., ОСТАПА С.В.

 

  Вирішили:

 

            Розглянувши проект Закону про внесення змін до статті 18 Закону України "Про Суспільне телебачення та радіомовлення України" (щодо висвітлення діяльності органів виконавчої влади, інших державних органів, органів місцевого самоврядування, їх посадових осіб в засобах масової інформації України), (реєстр. № 6681 від 11.07.2017р., внесений народними депутатами України М.Бурбаком, М.Федоруком), Комітет вирішив:

 

         рекомендувати Верховній Раді України за результатами розгляду у першому читанні проект Закону про внесення змін до статті 18 Закону України "Про Суспільне телебачення та радіомовлення України" (щодо висвітлення діяльності органів виконавчої влади, інших державних органів, органів місцевого самоврядування, їх посадових осіб в засобах масової інформації України), (реєстр. № 6681 від 11.07.2017р., внесений народними депутатами України М.Бурбаком, М.Федоруком) відхилити.

 

Голосували:  “за” – 9

                        проти – 0

                        утримались - 2

 

Рішення прийнято.

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку