Законопроект 7528 Рішення Комітету

Опубліковано 21 березня 2018, о 17:30

Слухали: 2. Слухали інформацію Голови Комітету В.Сюмар про проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо регулювання відносин у сфері державної служби (реєстр. № 7528 від 25.01.2018р., внесений народними депутатами України С.Власенком, О.Ледовських, А.Шкрум та інш.).                   

 

     Виступили:   ШВЕРК Г.А., ОНУФРИК Б.Р., ФЕЩУК У.Ю.

 

         Вирішили:

 

         Розглянувши проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо регулювання відносин у сфері державної служби (реєстр. № 7528 від 25.01.2018р., внесений народними депутатами України С.Власенком, О.Ледовських, А.Шкрум та інш.), Комітет вирішив:

 

запропонувати Комітету з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування рекомендувати Верховній Раді України за результатами розгляду у першому читанні законопроект прийняти за основу в частині пропонованих змін до Законів «Про Національну раду України з питань телебачення і радіомовлення», «Про державну підтримку засобів масової інформації та соціальний захист журналістів» з тим, аби в процесі підготовки до другого читання усунути деякі колізії, закладені в прикінцевих положеннях документа.

Рішення прийнято одноголосно.

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку