Законопроект 7393 Рішення Комітету

Опубліковано 07 лютого 2018, о 17:15

Слухали: 3. Слухали інформацію Голови Комітету В.Сюмар про проект Закону про внесення змін до статті 212-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення (щодо посилення відповідальності за неправомірну відмову в наданні інформації, несвоєчасне або неповне надання інформації, надання інформації, що не відповідає дійсності, у відповідь на адвокатський запит, запит кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури, її палати або члена відповідно до Закону України "Про адвокатуру та адвокатську діяльність"), (реєстр. № 7393 від 13.12.2017р., внесений народним депутатом України О.Сугоняком).

             

         Виступили:  КОНДРАТЮК О.К.

 

Вирішили:

 

Розглянувши проект Закону про внесення змін до статті 212-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення (щодо посилення відповідальності за неправомірну відмову в наданні інформації, несвоєчасне або неповне надання інформації, надання інформації, що не відповідає дійсності, у відповідь на адвокатський запит, запит кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури, її палати або члена відповідно до Закону України "Про адвокатуру та адвокатську діяльність"), (реєстр. № 7393 від 13.12.2017р., внесений народним депутатом України О.Сугоняком), Комітет вирішив:

 

направити профільному Комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності висновок про те, що в частині, яка стосується предмета відання Комітету з питань свободи слова та інформаційної політики, зазначений законопроект може бути рекомендований до прийняття Верховною Радою України в першому читанні за основу.

 

Рішення прийнято одноголосно.

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку