Висновок Комітету щодо законопроекту (реєстр. № 4924-д)

Опубліковано 16 листопада 2017, о 09:31

 Комітет 

Слухали: 4. Слухали інформацію члена Комітету В.Севрюкова про  доопрацьований проект Закону про внесення змін до Закону України «Про рекламу» (щодо удосконалення регулювання реклами послуг народної медицини (цілительства), послуг, пов’язаних із залученням коштів населення, об’єктів будівництва, цінних паперів та фондового ринку на радіо), (реєстр. № 4924-д від 16.11.2017р., внесений народними депутатами України В.Сюмар, В.Севрюковим, Б.Онуфриком, Г.Шверком та інш.).

 

 

         Виступили:  СЮМАР В.В.

 

         Вирішили:

 

         Розглянувши доопрацьований проект Закону про внесення змін до Закону України «Про рекламу» (щодо удосконалення регулювання реклами послуг народної медицини (цілительства), послуг, пов’язаних із залученням коштів населення, об’єктів будівництва, цінних паперів та фондового ринку на радіо), (реєстр. № 4924-д від 16.11.2017р., внесений народними депутатами України В.Сюмар, В.Севрюковим, Б.Онуфриком, Г.Шверком та інш.), Комітет вирішив:

 

         рекомендувати Верховній Раді України за результатами розгляду у повторному першому читанні проект Закону про внесення змін до Закону України «Про рекламу» (щодо удосконалення регулювання реклами послуг народної медицини (цілительства), послуг, пов’язаних із залученням коштів населення, об’єктів будівництва, цінних паперів та фондового ринку на радіо), (реєстр. № 4924-д від 16.11.2017р., внесений народними депутатами України В.Сюмар, В.Севрюковим, Б.Онуфриком, Г.Шверком та інш.) прийняти за основу та в цілому.

 

Рішення прийнято одноголосно.

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку