Рішення Комітету з питань свободи слова та інформаційної політики (протокол № 77 від 15 листопада 2017 року) про проект Закону про внесення змін до Закону України «Про державну підтримку кінематографії в Україні» щодо розподілу коштів, виділених для державної підтримки кінематографії (реєстр. № 7178 від 05.10.2017р., внесений народними депутатами України В.Сюмар, М.Княжицьким, Г.Шверком, О.Кондратюк)

Опубліковано 16 листопада 2017, о 09:28

 Комітет 

Слухали: 2. Слухали інформацію голови Комітету В.Сюмар про проект Закону про внесення змін до Закону України «Про державну підтримку кінематографії в Україні» щодо розподілу коштів, виділених для державної підтримки кінематографії (реєстр. № 7178 від 05.10.2017р., внесений народними депутатами України В.Сюмар, М.Княжицьким, Г.Шверком, О.Кондратюк).

 

Виступили:  ШВЕРК Г.А., ОПАНАСЕНКО О.В.

 

         Розглянувши проект Закону про внесення змін до Закону України «Про державну підтримку кінематографії в Україні» щодо розподілу коштів, виділених для державної підтримки кінематографії (реєстр. № 7178 від 05.10.2017р., внесений народними депутатами України В.Сюмар, М.Княжицьким, Г.Шверком, О.Кондратюк), Комітет вирішив:

 

 

запропонувати Комітету з питань культури і духовності рекомендувати Верховній Раді України за результатами розгляду у першому читанні проект Закону про внесення змін до Закону України «Про державну підтримку кінематографії в Україні» щодо розподілу коштів, виділених для державної підтримки кінематографії (реєстр. № 7178 від 05.10.2017р., внесений народними депутатами України В.Сюмар, М.Княжицьким, Г.Шверком, О.Кондратюк) прийняти за основу.

 

Рішення прийнято одноголосно.
Повернутись до списку публікацій

Версія для друку