Рішення Комітету з питань свободи слова та інформаційної політики (протокол № 77 від 15 листопада 2017 року) про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення безперешкодної діяльності засобів масової інформації у передвиборний період з виборів Президента України, народних депутатів України, депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів), (реєстр. № 7048 від 29.08.2017р., внесений народним депутатом України В.Рабіновичем)

Опубліковано 16 листопада 2017, о 09:25

 Комітет 

 

         Слухали: 1. Слухали інформацію голови Комітету В.Сюмар про проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення безперешкодної діяльності засобів масової інформації у передвиборний період з виборів Президента України, народних депутатів України, депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів), (реєстр. № 7048 від 29.08.2017р., внесений народним депутатом України В.Рабіновичем).

 

     Виступили:  ОНУФРИК Б.Р., ОПАНАСЕНКО О.В.

 

Вирішили:

 

         Розглянувши проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення безперешкодної діяльності засобів масової інформації у передвиборний період з виборів Президента України, народних депутатів України, депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів), (реєстр. № 7048 від 29.08.2017р., внесений народним депутатом України В.Рабіновичем), Комітет вирішив:

 

рекомендувати Верховній Раді України за результатами розгляду у першому читання проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення безперешкодної діяльності засобів масової інформації у передвиборний період з виборів Президента України, народних депутатів України, депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів), (реєстр. № 7048 від 29.08.2017р., внесений народним депутатом України В.Рабіновичем) відхилити.

 

Голосували:  “за” – 9

                       “проти” – 0

                       “утримались” - 1

Рішення прийнято.                   
Повернутись до списку публікацій

Версія для друку