Рішення Комітету з питань свободи слова та інформаційної політики (протокол № 75 від 4 жовтня 2017 року) про проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв’язку з ратифікацією Конвенції Ради Європи про захист дітей від сексуальної експлуатації та сексуального насильства (реєстр. № 6588 від 15.06.2017р., внесений Кабінетом Міністрів України)

Опубліковано 04 жовтня 2017, о 18:00

 Комітет 

Слухали: 3. Слухали інформацію голови Комітету В.Сюмар про проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв’язку з ратифікацією Конвенції Ради Європи про захист дітей від сексуальної експлуатації та сексуального насильства (реєстр. № 6588 від 15.06.2017р., внесений Кабінетом Міністрів України).

 

         Виступили: ЧЕРВАКОВА О.В., ОНУФРИК Б.С., СЕВРЮКОВ В.В., БЕНДЮЖЕНКО Ф.В., ПАВЛЕНКО Ю.О., ШВЕРК Г.А., РУДА Л.Р., ОСТАПА С.В., СЬОМКІН С.В.

 

         Вирішили:

 

         Розглянувши проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв’язку з ратифікацією Конвенції Ради Європи про захист дітей від сексуальної експлуатації та сексуального насильства (реєстр. № 6588 від 15.06.2017р., внесений Кабінетом Міністрів України), Комітет вирішив:

 

         Направити Комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності висновок в частині, яка стосується предмета відання Комітету з питань свободи слова та інформаційної політики, з пропозицією рекомендувати Верховній Раді України за результатами розгляду в першому читанні повернути зазначений проект суб’єкту права законодавчої ініціативи на доопрацювання.

 

Рішення прийнято одноголосно.

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку