Законопроект 4249 висновок Комітету

Опубліковано 20 квітня 2016, о 18:00

 Комітет 

До реєстр. № 4249 від  17.03.2016 р.

 

 


 

 

Комітет з питань фінансової політики і банківської діяльності

До  розгляду законопроекту                              

 

 

Відповідно до частини сьомої ст. 93 Регламенту Верховної Ради України Комітет Верховної Ради України з питань свободи слова та інформаційної політики на своєму засіданні 20 квітня 2016 року (протокол № 44) розглянув проект Закону про внесення змін до Закону України «Про банки та банківську діяльність», реєстраційний № 4249  від 17.03.2016 р., внесений народним депутатом України Литвином В.М.

Статтею 69 «Звітність банків» Закону України «Про банки і банківську діяльність» визначено, що оприлюднення річної фінансової звітності, річної консолідованої фінансової звітності разом із аудиторським висновком, іншої інформації здійснюється в періодичних виданнях та/або поширення як окремих друкованих видань чи розміщення в мережі Інтернет. Члени Комітету вбачають такий перелік засобів масової інформації достатнім і всеохоплюючим, в тому числі, для запропонованих  автором друкованих засобів масової інформації  газет «Голос України» і «Урядовий кур'єр».  

За результатами обговорення Комітет з питань свободи слова та інформаційної політики, в межах наданих повноважень, пропонує Комітету фінансової політики і банківської діяльності рекомендувати Верховній Раді України  проект Закону про внесення змін до Закону України «Про банки та банківську діяльність»   повернути суб'єкту права законодавчої ініціативи на доопрацювання.

 

 

Голова Комітету                                                                     Вікторія Cюмар

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку