Про виїзне засідання на Сході України

Опубліковано 24 травня 2018, о 12:15

 Комітет 

Ю.Павленко зауважив, що традиційно в червні у нас виїзне засідання на Донбас. Він запропонував цього разу відвідати Маріуполь. Також доповідач наголосив на необхідності отримання необхідної інформації від відповідних центральних і місцевих органів влади щодо виконання наших попередніх рішень.

 

         Після обговорення члени Комітету вирішили:

1. З метою проведення аналізу що зроблено впродовж 2016-2018 років для вирішення нагальних проблем зміцнення інформаційної безпеки у регіоні, зокрема, законодавчого, фінансового, технічного, інфраструктурного забезпечення якісного поширення аналогового і цифрового сигналу українських телерадіокомпаній в усіх населених пунктах підконтрольної Україні території Донецької і Луганської областей, забезпечення інформаційного мовлення українських ТРК на тимчасово окупованій території України провести 13-16 червня 2018 року виїзне засідання Комітету з питань свободи слова та інформаційної політики у Донецькій області.

2. Доручити секретаріату Комітету звернутися до Міністерства інформаційної політики України, Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення, центральних органів виконавчої влади, Донецької і Луганської обласних військово-цивільних адміністрацій з проханням надати інформацію щодо стану виконання Рекомендацій Комітету, напрацьованих за підсумками виїзних засідань у 2016 та 2017 роках.

3. Визначити Ю.Павленко відповідальним за підготовку та проведення виїзного засідання.

 

Рішення прийнято одноголосно.

 

 

Ю.Павленко зауважив, що до нього надходять скарги від громадян про припинення трансляції Верховної Ради України на українському радіо. Він запропонував підготувати від Комітету відповідне звернення та з’ясувати чому була припинена трансляцію Верховної Ради України.

В.Сюмар доручила секретаріату Комітету підготувати звернення до Управління справами Апарату Верховної Ради України з проханням надати договори між Апаратом Верховної Ради України та телерадіоорганізаціями щодо висвітлення роботи Верховної Ради України.

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку