Законопроект 7406 Рішення Комітету

Опубліковано 07 лютого 2018, о 17:00

 Комітет 

 

Слухали: 2. Слухали інформацію голови Комітету В.Сюмар про проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо перерахунку пенсій науковим працівникам, журналістам, працівникам органів місцевого самоврядування та іншим), (реєстр. № 7406 від 15.12.2017р., внесений народним депутатом України С.Міщенком).

 

Виступили:  ШВЕРК Г.А.

 

         Вирішили:

 

Розглянувши проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо перерахунку пенсій науковим працівникам, журналістам, працівникам органів місцевого самоврядування та іншим), (реєстр. № 7406 від 15.12.2017р., внесений народним депутатом України С.Міщенком), Комітет вирішив:

 

запропонувати Комітету з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення рекомендувати Верховній Раді України за результатами розгляду у першому читанні проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо перерахунку пенсій науковим працівникам, журналістам, працівникам органів місцевого самоврядування та іншим), (реєстр. № 7406 від 15.12.2017р., внесений народним депутатом України С.Міщенком) прийняти за основу.

 

Рішення прийнято одноголосно.                           

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку