Законопроект 4941 Рекомендації Комітету

Опубліковано 18 січня 2017, о 17:15

 Комітет 

 

 
 

 

 

 

Комітет з питань будівництва,

містобудування і житлово-

комунального господарства

 

За дорученням Голови Верховної Ради України А. Парубія від
16 грудня 2016 року Комітет з питань свободи слова та інформаційної політики на своєму засіданні 18 січня 2017 року (протокол № 59) розглянув, у частині, що належить до предмету відання Комітету, проект Закону про енергетичну ефективність будівель (реєстр. № 4941-д від 14.12.2016), внесений народними депутатами України Д. Андрієвським, А. Бабак, В. Сташуком та іншими народними депутатами України.

У вересні 2016 року Комітетом розглядався (протокол № 51) однойменний урядовий законопроект (реєстр. № 4941), положення якого, в частині, що стосується реклами, не зазнали змістовних змін у доопрацьованій комітетській редакції законопроекту (реєстр. № 4941-д). Члени Комітету вважають, що доповнення відповідної позиції «Реклама об’єктів будівництва» (стаття 251) в Законі України «Про рекламу» положенням щодо наведення у рекламі інформації про показник енергетичної ефективності, є доцільним.

У зв’язку з цим Комітет прийняв рішення запропонувати Комітету з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства рекомендувати Верховній Раді України за наслідками розгляду в першому читанні прийняти законопроект (реєстр. № 4941-д) за основу.

 

 

Голова Комітету                                                                   Вікторія Сюмар

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку