Законопроект 4629 висновок Комітету

Опубліковано 01 червня 2016, о 17:15

 Комітет 

До реєстр. № 4629 від 10.05.2016 р.

 

 

 

Комітет з питань інформатизації та зв’язку

До  розгляду законопроекту                             

 

         Відповідно до частини сьомої ст. 93 Регламенту Верховної Ради України Комітет Верховної Ради України з питань свободи слова та інформаційної політики на своєму засіданні 1 червня 2016 року (протокол № 47) розглянув проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо захисту авторського права і суміжних прав у мережі Інтернет, реєстраційний     № 4629 від 10.05.2016р., внесений Кабінетом Міністрів України.

Законопроектом пропонується внесення змін до базового закону – Закону України «Про авторське право і суміжні права», Кодексу України про адміністративні правопорушення та ряду інших нормативно-правових актів.

Члени Комітету наголошують на суттєвому доопрацюванні поданого законопроекту (недосконалість термінології, суперечливість формулювань і т. ін.) та пропонують утворити міжвідомчу робочу групу з удосконалення законопроекту про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо захисту авторського права і суміжних прав у мережі Інтернет.

За результатами обговорення Комітет з питань свободи слова та інформаційної політики в межах наданих повноважень пропонує Комітету з питань інформатизації та зв’язку рекомендувати Верховній Раді України  проект Закону, реєстраційний № 4629 від 10.05.2016 р.,  повернути суб’єкту права законодавчої ініціативи на доопрацювання.

 

Голова Комітету                                                                     Вікторія Cюмар

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку